Prețuri la bilete de avion spre San Marino

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre San Marino pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

San Marino este o țară situată în Peninsula Italiei, ce se află pe locul al treilea în topul celor mai mici țări din lume, după Vatican și Monaco, având o suprafață de 61 km² și o populație de aproximativ 30.000 de locuitori. San Marino a fost întemeiată pe 3 septembrie 301, de către un zidar creștin, ce fugea de o persecuție religoasă, fiind este cea mai veche republică a lumii. De-a lungul istoriei, au existat numeroase încercări externe de a mări teritoriul, fiind în prezent exploatat spre beneficiul său, și spre bucuria turiștilor.

Lista atracțiilor turistice din San Marino începe cu emblematicul Munte Titano, parte a Munților Apenini, obiectiv protejat de UNESCO, urmat de cele trei turnuri distincte dominând vizual țara de pe cele trei vârfuri ale Monte Titano din capitală, precum Turnul Guaita - cel mai vechi din cele trei turnuri, construit în secolul al XI-lea, a adăpostit primii locuitori ai muntelui Titano, fiind ulterior folosit și ca închisoare, Turnul Cesta - aflat în cel mai înalt punct al muntelui Titano, era sediul garnizoanei care păzea fortificațiile, și găzduiește Muzeul Armelor Antice. Alte obiective interesante sunt reprezentate de: Muzeul Curiozităților - găzduiește un bumerang inedit, clădirea în stil gotic a Palazzo Publico, fortăreața multicoloră ce străjuiește Piazza dela Liberta, arta sacră de la Sfântul Francis, Statua della Liberta - sculptată în celebra marmură de Carrara, Biserica San Francesco și picturile lui Rafael, Muzeul Torturii.

Turiștii veniți în San Marino pot degusta câteva dintre vinurile țării, puțin Limoncello, o ceașcă de cafea și o felie de La Torta di Tre Monti (Prăjitura celor Trei Munți sau Turnuri), sau pot asista la sărbătoarea Ziua Republicii, ce se desfășoară pe 3 septembrie, când se organizează concursul de tir cu arbaleta, ale cărui reguli au rămas neschimbate din 1537. Pentru a ajunge în San Marino, puteți călători spre Rimini, aflat la10 km distanță, cu una dintre companiile aeriene: Lufthansa, Alitalia, Air France.