Prețuri la bilete de avion spre Saint Vincent şi Grenadines

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Saint Vincent şi Grenadines pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Sfântul Vicențiu și Grenadinele este un arhipelag de origine vulcanică, cu munți stâncoși, păduri tropicale luxuriante, cascade spectaculoase, plaje idilice cu nisip negru, recife de corali și lagune de turcoaz, și face parte din Insulele Windward din estul Caraibelor. Insula a fost descoperită de Columb în ianuarie 1498, când era locuită de indienii Carib din America de Sud, cei care îi învinseseră pe indienii Arawak. Insula a rămas posesie spaniolă până în 1627, când a fost acordată britanicului Lord Carlisle, și deși Indienii Carib au luptat din greu pentru a-și păstra insula, în 1783, prin tratatul de la Versailles, St. Vincent a fost redată britanicilor, după ce francezii încercaseră să o posede. St. Vincent și-a declarat independența în octombrie 1979.

Lăsați-vă cuceriți de frumusețea insulelor, și vizitați câteva dintre principalele atracții turistice ale insulelor, precum: Palm Island - una dintre cele mai bune stațiuni din lume; Capitala Kingstown - dispune de patru biserici, plaje cu mult nisip negru strălucitor, restaurante și magazine de suveniruri; Valea Mesopotamia - un teritoriu extins de vegetație luxuriantă și culturi, precum - banane, nucșoară, fructe de pâine, cocos, cacao; Grădina Montreal – situată deasupra văii Mesopotamia, cu o gamă largă de flori și alte plante exotice;Vulcanul La Soufriere; Cascadele Trinity; Traseul Vermont – oferă drumeții prin rezervații de pădure tropicală; Lacul sărat Owia - locație ideală pentru picnic, înot și scufundări; numeroase plaje frumoase, cu nisip alb sau negru; Insula Bequia - oferă un fundal dramatic pentru golfuri și plaje. Insula St. Vincent reprezintă cadrul în care s-a filmat "Pirații din Caraibe", cu Jhonny Depp.

St. Vincent și Grenadinele are un mix de festivități tradiționale și moderne, pentru a reflecta cultura insulei. Popolația celebrează patrimoniul insulei printr-o mare cursă de bărci, desfășurată în fiecare an în timpul Regatei de Paște Bequia. Țara își arată asocierea caraibeană în cadrul Carnavalului anual cunoscut ca the Vincy Mas. Cultura tradițională este demonstrată în sărbătorile de Crăciun de Nouă Zile, iar Festivalul Mustique Blues este un bun exemplu al festivalului de muzică contemporană.