Prețuri la bilete de avion spre Yemen, Republic of

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Yemen, Republic of pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situată în Peninsula Arabă, în sud-vestul Asiei, Yemen este o țară ce atrage vizitatorii prin peisajul superb și spectaculoasa arhitectură islamică și pre-islamică, bazaruri aglomerate și atrăgătoare, moschee liniștite, văi luxuriante pline de fructe, munți maiestuoși, plaje cu nisip alb, locuitori calzi și primitori. Pentru Roma Antică, teritoriul deșertic al țării era cunoscut ca "Arabia Felix" sau "Arabia Fericită", datorită câmpurile sale fertile.

Yemen reprezintă o destinație turistică deosebită, incluzând printre atracțiile sale: capitala modernă Sana`a – una dintre cele mai vechi localități din lume, un oraș important de-a lungul rutei comerciale între Aden și Mecca, include Marea Moschee, veche de 700 de ani, și Muzeul Național, Rawdha - un oraș cu grădini, faimos pentru strugurii dulci, Palatul Rawdha -folosit azi ca hotel, Arhipelagul Socotra - cu peste 700 de specii de animale și plante endemice, orașul Amran - înconjurat de ziduri vechi pre-islamice, de origine sabeană, portul modern de la Marea Roșie - Hodeida, Moscheea al-Hadi, barajul Mareb - folosit pentru irigații vreme de sute de ani, portul Aden - cu Crater, partea cea mai veche a orașului, ce se află în craterul unui vulcan stins, Insula Socotra - ce oferă un peisaj remarcabil.

Țara găzduiește câteva festivaluri de-a lungul anului care reprezintă o atracție majoră pentru turiști, multe dintre acestea având loc vara, inclusiv festivalul plin de culoare ce durează o lună întreagă, Festivalul de Vară Sana’a. Festivalul Turistic Al-Baldah este un alt eveniment cunoscut, care se desfășoară în luna august, în orașul Mukalla. Toate festivalurile țării oferă turiștilor posibilitatea de a descoperi cultura și stilul de viață tradițional al acesteia. Numeroase companii aeriene oferă zboruri spre Yemen, prinde acestea se află Turkish Airlines, Royal Jordanian, Qatar Airways, Flydubai.