Prețuri la bilete de avion spre Republica Unită a Camerun

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Republica Unită a Camerun pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Supranumită "Africa în miniatură" sau "Africa într-o singură țară", Camerun este situată în Golful Guineea, pe coasta de est a Africii, cuprinzând o varietate incredibilă de peisaje naturale, cu păduri tropicale, plaje, munți, deșerturi, plaje aurii, lacuri extinse, savană, precum și o multitudine de animale sălbatice. După Primul Război Mondial, Liga Națiunilor a împărțit Camerun între Franța și Regatul Unit al Marii Britanii. Camerunul francez și-a câștigat independența în 1960, alipind și partea de sud a Camerunului britanic în 1961. În prezent, Camerun se bucură de o stabilitate politică și socială, spre deosebire de majoritatea țărilor africane.

Potențialul turistic al țării se reflectă în: capitala Yaounde - ce se desfășoară pe șapte dealuri, deține Musee d~Art Cameroonais, Muzeul Național al Yaounde; plajele cu nisip alb, Palatul Bafut Fon, Musee du Palais, satul Rhumsiki, Parcul Național Benoue – aici se află bivoli, hipopotami, crocodili, hiene, girafe, pantere, lei și o varietate de maimuțe, rinocerii negri din Parcul Național Bouba, Rezervația Kalamaloue, gorilele din Parcul Național Lobeke, puteți urmări animalele, precum elefanți, antilope, porci uriași de râu și de pădure, antilope bongo și antilope pitice, cultura și tradițiile pigmeilor Baka - medicina tradiționala, metodele de vânătoare și dansurile acestora în expediții de o săptămână în regiunea de sud-est, Muntele Camerun - cel mai înalt din Africa de vest și cel mai înalt vulcan active, Bueau - un sat colonial ce servește ca bază pentru expedițiile pe munte.

Este greu să găsești o țară mai festivă, mai multi-culturală și multi-lingvistică decât Camerun. Țara cuprinde aproximativ 600 de triburi sau grupuri entice, fiecare cu limba și tradițiile lui. Unele sunt foarte mari, altele sunt foarte mici, însă toate se dedică celebrării culturii și originilor sale, zeilor și strămoșilor. În deceniile trecute, unele dintre ele au devenit importante evenimente turistice, atrăgând sute de vizitatori din întreaga lume. Cel mai cunoscut este Festivalul NGONGO, sărbătorit de populația Sawa în luna decembrie. Companiile aeriene Air France, Turkish Airlines, Brussels Airlines efectuează curse de linie spre această destinație.