Prețuri la bilete de avion spre Republica Dominicană

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Republica Dominicană pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situată în partea de nord a Mării Caraibelor, Republica Dominicană a fost numită ”cel mai frumos pământ din Lumea Nouă” sau „Mica Spanie” de către Cristofor Columb.

Descoperirea insulei este legată, așa cum aminteam mai sus, de numele celebrului navigator Cristofor Columb care a ajuns aici în secolul XV. Tot atunci, spaniolii au întemeiat pe teritoriul actualei Republici Dominicane prima așezare europeană din Lumea Nouă, pe care au denumit-o Nueva Isabela, capitala Santo Domingo de astăzi. Inițial insula era locuită de populații aparținând triburilor taino, care vor fi anihilate în primele decenii ale secolului XVI. Republica Dominicană și-a câștigat independența în 1821, astăzi fiind un popor ce ilustrează mixul dintre tradițiile taino, spaniole și africane.

Un adevărat paradis în Marea Caribelor, Republica Dominicană este o destinație inepuizabilă pentru tot timpul anului și are câte ceva de oferit pentru fiecare turist care îi calcă granițele: de la liniștea unui somn adânc într-un hamac așezat la umbra unui palmier, la practicarea raftingului sau a diferitelor sporturi de apă și până la cucerirea celui mai înalt vârf din Caraibe (Pico Duarte) de o frumusețe dramatică. Ospitalitatea poporului dominican este recunoscută în lume, dacă ajungeți aici veți intâlni oameni dornici de a vă oferi cea mai frumoasă și reușită vacanță. Principala atracție din Republica Dominicană sunt cei 1290 km de plajă de coastă acoperită cu cel mai fin nisip, și apele Mării Caraibelor cu cele mai limpezi nuanțe de turcoaz, luxul hotelurilor și al vilelor intime situate pe plaje. Mai puteți admira zăcăminte de chihlimbar de pe Coasta de Chihlimbar, arhitectura colonială din Puerto Plata, delfinii din Parcul Manati, Los Tres Ojos de Agua - un complex de peșteri remarcabile și multe altele.

Locul de naștere al dansurilor bachata si merengue, Republica Dominicană găzduiște anual evenimente precum Carnavalul, International Bachata Day Music & Dance Festival, Festivalul de cafea organică, Festival de Cine Global Dominicano și multe altele. Dacă v-ați hotărât să petreceți o vacanță de vis în aceste locuri exotice, trebuie să știți că ajungeți cel mai ușor cu avionul prin companiile aeriene Air Berlin, KLM și Air France.