Prețuri la bilete de avion spre Republica Centrafricană

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Republica Centrafricană pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situată în Africa Centrală, Republica Centrafricană este un stat fără ieșire la mare, ce dispune de un peisaj dominat de păduri, cascade și parcuri naționale magnifice, o bogată viață sălbatică, precum și un patrimoniu artistic variat. Țara a fost colonizată de către francezi la sfârșitul secolului al XIX-lea și administrate de către aceștia sub numele de Oubangui-Chari, până în 1910, când a fost denumită Africa Ecuatorială Franceză. A devenit independent la 13 august 1960, și și-a schimbat denumirea în Republica Centrafricană.

Potențialul turistic al țării îl puteți descoperi vizitând câteva dintre obiectivele turistice importante, cum ar fi: capitala Bangui - construită pe o stâncă, și umbrită de verdeața tropicală, aceasta dispune de multe cladiri moderne, ca - Piața Centrală, Muzeul Boganda, Grande Corniche - duce spre malurile râului Ubangi și oferă priveliști pitorești ale cabanelor rotunde și canoelor pescarilor, opulentul Palatul Prezidenţial, precum şi un arc de coloane albe; pădurile din jurul Mbaiki – unde există triburile primitive pitice, care locuiesc în colibe făcute din frunze şi bambus; Parcul Național Dzanga-Sangha; cascada Toutoubou, apele cascadei Boali, de lângă satul pitoresc cu același nume; animalele salbatice din parcurile naționale, cele mai importante sunt Manovo-Gounda St Floris, cunoscut pentru multimea de hipopotami, Bamingui-Bangoran și Dzanga-Sangha – ce adăpostește 3 000 de elefanți.

Republica Centrafricană nu găzduiește multe festivaluri specifice, dar celebrează sărbătorile obișnuite din lume. Ziua Independenței și Ziua Națională sunt îndelung observate, și ambele include parade și reprezentații tradiționale de muzică și dans, în special în capitală. Compania aeriană Air France efectuează curse de linie spre această destinație.