Prețuri la bilete de avion spre Republica Cehă

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Republica Cehă pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată în inima continentului european, Cehia este un stat din Europa Centrală care nu are ieșire la mare sau ocean. Teritoriul actualei Republici Cehia a fost încorporat în Imperiul Roman, fiind inițial locuit de triburile germanice ale marcomanilor și quazilor. Cehia a fost, de-a lungul istoriei sale, anexată Moraviei Mari, Regatului Ungariei, Imperiului Habsburgic, Imperiului Austro-Ungar și apoi Cehoslovaciei. Astfel, Cehia și-a declarat independența abia în 1993, în urma unei dizolvări pașnice a Cehoslovaciei, numită și Divorțul de Catifea. În prezent, ea este pe locul al treilea în lista celor mai pașnice țări din Europa și face parte din Uniunea Europeană din 2004, ba chiar mai mult decât atât, a deținut președinția Uniunii Europene în prima jumătate a lui 2009.

Economia Cehiei este una foarte dezvoltată, ea obținând un venit subtanțial din turism. Țara se bucură de peisaje naturale superbe care atrag turiști din toată lumea, cele mai cunoscute fiind Český ráj, Šumava și Munții Krkonoše. Stațiunile Karlovy Vary, Mariánské Lázně și Františkovy Lázně, castelele Karlštejn, Český Krumlov și Lednice–Valtice sunt alte centre de activitate turistică din Cehia. Însă principalul punct de atracție al acestei țări este capitala, Praga, supranumit „Orașul de Aur”, „Orașul celor 100 de turle” sau „Parisul Estului”. Aici puteți vizita Memorialul Revoluției de Catifea, Castelul din Praga, Palatul Regal de Vară, Palatul și Grădinile Wallenstein sau Turnul de Pulbere Mihulka, dar lista este mult mai mare, Praga fiind în sine un obiectiv turistic ce trebuie vizitat la pas.

Cele mai apreciate festivaluri și evenimente ale Republicii Cehe sunt Brno International Floklore Festival, Cesky Krumlov International Music Festival, Colours of Ostrava, Karlovy Vary International Film Festival, Festivalul "Sonisfera" din Praga și Târgul de Crăciun din Praga.

V-ați hotărât să călătoriți în Cehia? Cu avionul puteți ajunge aici prin intermediul companiilor aeriene Austrian Airlines, Czech Airlines, Smart Wings, KLM sau Air France.