Prețuri la bilete de avion spre Portugalia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Portugalia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Portugalia зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Portugalia, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb

Situată în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei, Portugalia are o deschidere imensă la Oceanul Atlantic, unde se găsesc și două grupuri de insule - Insulele Azore și Insulele Madeira, care aparțin tot acestei țări. De-a lungul timpului, au fost sub ocupație romană și arabă, dar cu toate acestea Portugalia este primul stat din Europa care își fixează granițele definitiv și care rămân la fel până astăzi, fiind totodată unul dintre cele mai importante imperii ale Europei Occidentale. Cea mai importantă colonie portugheză a fost Brazilia (care și-a câștigat independența în 1822), Portugalia fiind o bună perioadă de timp cea mai importantă putere maritimă. În prezent, este o țară democrată și face parte din Uniunea Europeană din 1986.

Având o deschidere atât de mare la ocean, Portugalia are în special o climă mediteraneană, iar nordul țării este ceva mai răcoros, relieful fiind format din munți. Cu o geografie atât de interesantă, Portugalia este o destinație turistică deosebită, golfurile uimitoare cu țărmuri însorite, plantațiile de măslin, castelele și pousadas fiind o parte dintre atracțiile turistice cele mai căutate. Dacă ajungeți aici, puteți vedea una dintre cele mai înalte stânci din ocean, Cabo Girao; nu trebuie să ratați Levadas, un impresionant sistem de apeducte, Torre de Belem, un turn construit în secolul XVI pentru a apăra estuarul râului Tagus, ruinele de la Paco dos Duques de Braganca, peșterile vulcanice de la Sao Vicente sau să faceți o plimbare cu barca pe laguna Ria de Aveiro. Muzeul Figurinelor de Ceară din Fatima, Castelul Sao Filipe din Setubal, Muzeul Național de Artă Antică, Mănăstirea Ieronimilor și magnificele grădini ale fostului hotel Monte Palace vor face din Portugalia o destinație de vacanță ideală.

Dacă doriți să cunoașteți mai bine poporul portughez, puteți să le vizitați țara în timpul unuia dintre evenimentele lor anuale: Festivalul Queima Das Fitas din Coimbra, Festivalul Serralves de artă contemporană din Porto sau chiar de Ziua Națională a Portugaliei la Lisabona. Fiind o destinație turistică atât de apreciată, sunt numeroase companii aeriene care efectuează zboruri spre Portugalia: Tarom, Lufthansa, Air France, KLM, SWISS, British Airways, Brussels Airlines, Austrian Airlines, Alitalia, Turkish Airlines, Iberia, Vueling Airlines, Air Europa și Air Moldova.