Prețuri la bilete de avion spre Peru

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Peru pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Peru este o țară de dimensiuni mari, aflată pe coasta de la Pacific a Americii de Sud, ce cuprinde coasta deșertică, păduri tropicale și munți înalți, fiecare cu propriul mediu, oferind oportunități excepționale de a călători în peisaje variate, cu o viață sălbatică abundentă, o istorie și un patrimoniu arheologic bogat, pe lângă cultura popoarelor native. Țara a fost teritoriul Imperiului Incaș timp de cel puțin 300 de ani înainte de venirea primilor europeni, dezvoltat în bazinul și văile din jurul Cuzco, și care s-a stins odată cu cucerirea capitalei Cuzco de către spaniolii conduși de Francisco Pizzaro. Lima a fost întemeiată în 1535, a reprezentat centrul extinderii spaniole și al dominației din vestul Americii de Sud, devenind în scurt timp capitala Vicregalitatii Peru, care până la jumătatea secolului al XVIII-lea se întindea de la Caraibe până la La Plata (Argentina). Peru a devenit stat independent în 1821, după care a urmat o perioadă lungă de instabilitate, în timpul căreia a fost condus de o succesiune de generali.

Principalele atracții turistice ale țării sunt: fortăreaţa primordială a incaşilor - Machu Picchu, unul din cele mai faimoase şi mai fotogenice situri arheologice din lume, misterioasele linii Nazca, ruinele de la Chan Chan - semnele unei culturi ce a dominat timp de 600 de ani, zona Miraflores din Lima, precum şi centrul istoric impozant, fosta capitală Cuzco - cu străzi abrupte, sinuoase şi peste 1.000 de ani de istorie, Huanchaco - unde puteţi vedea caballitos de totora, canoele din trestie folosite de pescarii autohtoni, Lacul Titicaca cel mai înalt lac navigabil din lume, înconjurat de ruine antice, Parcul Național Manu – cu o bogată biodiversitate, traseul Cordillera Blanca – constând în munți înzăpeziți, ghețari, lacuri de smarald, situri arheologice și o mare varietate de floră și faună.

Peru celebrează cam 3000 de festivaluri și sărbători în fiecare an. Multe dintre ele au loc pentru a comemora sfântul patron al comunității, în concordanță cu religia creștină adoptată de 95 % din populație. Unele evenimente sun naționale, cum sunt Carnavalul și Inti Raymi, care integrează tradițiile indigene. Mai pot fi amintite Festivalul Peruvian de Cai Paso, care onorează rasa locală, și Festivalul de Primăvară, plin de culoare, o celebrare a dansului. Companiile aeriene care efectuează curse spre Peru sunt KLM, Air France, Air Europa.