Prețuri la bilete de avion spre Paraguay

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Paraguay pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Paraguay este o țară din continentul sud-american, mărginită de Bolivia, Argentina şi Brazilia, un stat fără ieșire la mare, situat pe malul râului Paraguay. Paraguay a fost la început locuită de poporul Guarani semi-nomad. Primul european care a explorat țara a fost Alejo Garcia, iar expediția condusă de Pedro de Mendoza a culminat cu întemeierea unei colonii și începutul unei ere de socializare uluitoare. Indienii native au încorporat treptat spaniolii, iar de-a lungul timpului, s-a format o societate spaniolo-guarani. Paraguay și-a câștigat independența în anul 1811.

Paraguay prezintă numeroase atracții turistice, precum: capitala Asuncion – un oraș mare și relaxat, planificat după sistemul colonial spaniol, cu multe parcuri și piațete; Parque Carlos Antonio Lopez; bisericile din Yaguaron; Chaco – unde se află parcuri naționale mari, inclusiv Defensores del Chaco, Tifunque; rezervatiile biologice din Itabo, Lomoy si Tati Yupi, sau pădurile protejate din Mbaracayu și Nacunday; Ciudad del Este - cu cascade magnifice; Satele din Jesus de Taravangue și Trinidad de Parana - incluse în lista Patrimoniului Mondial UNESCO; San Bernardino - o stațiune de vacanță; Barajul Italpu - cel mai mare complex hidroelectric din lume.

Deși Paraguay păstrează o cultură indigenă puternică, cu descendenții săi din poporul Guarani, Imperiul Spaniol și-a lăsat amprenta asupra regiunii și 90 % din populație sunt romano-catolici. Acest lucru este evident în festivalurile tradiționale catolice, cum este Ziua Sfântului Blas, și cel mai mare festival din Paraguay, Carnavalul. TAM Linhas Aéreas și American Airlines sunt companiile aeriene ce zboară spre Paraguay.