Prețuri la bilete de avion spre Papua Noua Guinee (Niugini)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Papua Noua Guinee (Niugini) pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Papua Noua Guinee este situată în partea de sud-vest a Oceanului Pacific, fiind alcătuită din peste 600 de insule, reprezentând una dintre destinațiile cele mai spectaculoase ale lumii, cu păduri tropicale dense, lanțuri montane izolate, râuri navalnice, recife superbe, plaje cu nisip alb. Teritoriul țării a fost, mai întâi, locuit de către papuași, melanezienii și triburile Negrito, iar primii exploratori au fost spaniolii și portughezii, în secolul al XVI. Partea de Vest a insulei (Papua de Vest de astăzi) a fost preluată de către olandezi, germani și britanici, aceștia din urmă transferându-și drepturile asupra Noii Guinee, în 1906, către Australia independentă, iar numele teritoriului a fost schimbat în Teritoriul Papua. După ce au fost eliberate de australieni în 1945, au devenit epitropie a NATO, după care a urmat unirea celor două teritorii sub denumirea de Teritoriul Papuei și Noii Guinee.

Lăsați-vă cuceriți de această destinație misterioasă și bucurați-vă de atracții, precum: capitala Port Moresby – ce deține Parlamentul Național, Muzeul Național, Grădina Botanică și Catedrala Catolică, construită în stil "haus tambaran" (casa spirit); Parcul Național Wairiata; Ferma de Crocodili Moitaka; Insula Loloata; Parcul Marin Oceanarium; Kanganaman – unde puteți admira măștile sculptate, totemurile, prorele canoelor și scările mobile ale fiecarui clan de localnici; satul Bena Bena - cel mai mare centru de țesătorie din regiune; Pasărea Paradis, din Sanctuarul de Viață Sălbatică Râul Baiyer, unde trăiesc și oposumi, canguri de copac, papagali și cazuari; tunelul subteran de 576 km, săpat de japonezi pe insula New Britain; posibilități de practicare asporturilor nautice.

O mare parte din calendarul festivalelor din Papua Noua Guinee este plină cu evenimente culturale. Acest lucru se datorează, mai ales, faptului că țara are mai mult de 700 de culturi tribale diferite. Show-ul Muntele Hagen este un mare eveniment, care este celebrat de mai mult de 60 de ani. Alt eveniment dynamic este faimosul Goroka Show, un eveniment impresionant care durează 2 zile și atrage mai mult de 150 000 de vizitatori. Călătoriți spre destinația dumneavoastră cu una dintre companiile aeriene: Air Niugini, Qantas, Airlines PNG.