Prețuri la bilete de avion spre Panama

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Panama pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situat pe partea cea mai îngustă a istmului ce unește cele două Americi, Panama este o țară mică ce are deschidere în nord la Marea Caraibilor și în sud la Oceanul Pacific. Populată inițial de triburi cocle și de cuevas, aceștia au dispărut fie din cauza bolilor, fie din cauza exterminării spaniole, Panama fiind sub ocupație spaniolă până în 1821 și sub ocupație columbiană până în 1904, când și-a câștigat definitiv independența. Deși are zone în care lățimea sa atinge 87 de km, teritoriul țării este străbătut de un lanț muntos dominat de culmi vulcanice. Panama are țărmuri crestate ideale pentru porturi, partea estică a țării este dominată de păduri tropicale, principala sursă a exportului fiind bananele, zahărul și cafeaua.

Panama surprinde prin numeroasele influențe suferite de-a lungul anilor: spaniole, amerindiene, africane, columbiene, americane, chineze care și-au pus amprenta asupra artei,muzicii și gastronomiei. Bucătăria tradițională oferă în special fructe de mare și orez. Cultura variată atrage un număr mare de turiști anual care pot vizita aici și Metropolitan Cathedral, The Canal Museum, Bolivar Plaza, the Presidential Palace, Summit Biological Garden sau Soberania National Park. Turiștii pot parcurge traseul indienilor Chocoe-Embera, în Changres National Park, unde au posibilitatea să admire peisajele deosebit de frumoase și unde se află o comunitate indiană, la care pot servi o masă cu specific local. Arhipelagul San Blas situat pe coastra Altantica, este o destinație potrivită pentru relaxare sau pentru scufundări, iar cei pasionați de păsări rare le pot vedea în Parcul Național al Vulcanului Baru .

În Panama sunt numeroase festivaluri, această țară fiind renumită pentru aceste evenimente. Cele mai importante sunt: Festivalul Internațional de Film, Festivalul de Jazz din Panama, Carnavalul Național, Festivalul Florilor și al Cafelei. Dacă doriți să fiți prezent la aceste evenimente, puteți să zburați cu una dintre următoarele companii aeriene: KLM, Iberia, Air France, United, Copa, Delta sau Spirit Airlines.