Prețuri la bilete de avion spre Palau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Palau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Republica insulară Palau este situată în Oceanul Pacific, în estul Microneziei, aparține din punct de vedere geografic de Insulele Caroline de Vest, și reprezintă un paradis tropical format din toate tipurile de insule ale Oceaniei, precum: insule vulcanice, insule de corali și insule calcaroase stâncoase. Descoperite în secolul al XVI-lea de către spaniolul Ruy Lopez de Villalobos, acestea au fost revendicate de Spania abia în anul 1686. În 1899, Palau a fost vândută Germaniei, iar în perioada anilor 1914-1945, au avut loc cele mai mari schimbări sociale, insulele fiind ocupate de japonezi. Țara a devenit independentă în 1994, însă, în 1980, aceasta a semnat un acord de liberă asociere pe 50 de ani cu SUA, care răspunde de politica externă și de apărare.

Palau are un stil de vață modern și occidental, lăsând în urmă obiceiurile și tradițiile străvechi. Dacă doriți o experiență de vis, insulele vă pot oferi nenumărate atracții, cum ar fi: o croazieră pe Insulele Rock, o incursiune în istoria și cultura țării la Muzeul Național Belau, din Koror, vizitarea laboratorului marin, ce dispune de acvarii interesante, situate pe Insula Malakal, vă puteți lăsa încântați de Insula vulcanică Babelthuap, cu plaje frumoase și păduri de mangrove, puteți admira monoliții de bazalt, recifele de corali, peșterile sub nivelul mării, și avioanele și epavele rămase din al Doilea Război Mondial, iar pasionații de sport pot găsi aici condiții excelente pentru scufundări și snorkeling.

Toate insulele sunt ușor accesibile cu avionul, care decolează de pe aeroportul internațional situat în regiunea sudică a insulei Babelthuap, Palau fiind o destinație turistică atrăgătoare pe tot parcursul anului, dar în special primăvara, când precipitațiile nu sunt abundente și au loc numeroase festivaluri.