Prețuri la bilete de avion spre Oman, Sultanatul

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Oman, Sultanatul pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Sultanatul Oman este situat în Peninsula Arabia, având ca vecini Emiratele Arabe Unite în partea de nord-vest, Arabia Saudită în vest și Yemen în sud-vest, fiind o națiune caldă și ospitalieră. Istoria țării începe odată cu migrarea arabilor aici în secolul al IX-lea î.Hr. urmată de convertirea la Islamism a locuitorilor. Teritoriul a fost, mai târziu, ocupat de portughezi, după care puterea le-a revenit turcilor, izgoniți la rândul lor de Ahman ibn Said, ai cărui urmași conduc în prezent Oman.

Oman prezintă un potential turistic variat, cu munți stâncoși și văi adânci în nord, dune și depuneri de sare în centru, dealuri înverzite în provincia Dhofar din sud și o coastă care se întinde pe mii de kilometri, cu plaje frumoase și golfuri comfortabile. Printre atracțiile principale se află: capitala de culoare albă, Muscat, frumoasele plaje Yitti, Seifa sau Quiryat, orașul Nizwa, o destinație ideală pentru o scurtă excursie în munți, forturile și castelele din Nakhal sau Rustaq.Muntele Soarelui, Marele Canion la Arabiei, gama largă de sporturi nautice - scufundări, windsurfing, navigație, excursii într-o zonă mai sălbatică - insula deșertică Masirah.

Oman găzduiește numeroase festivaluri și evenimente anuale cu scopul de a mări fluxul turistic în această țară, multe dintre ele înfățișând cultura bogată și artele. Festivalul din Muscat, desfășurat în plin sezon turistic din ianuarie, Cursele de bărci tradiționale și Festivalul Turistic Salalah sunt câteva dintre acestea. Companiile aeriene ce oferă zboruri spre Oman sunt: Qatar Airways, Flydubai, SWISS, Turkish Airlines, British Airways, KLM, Lufthansa.