Prețuri la bilete de avion spre Olanda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Olanda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb

Țările de Jos sau Olanda, după denumirea informală, este o țară situată pe țărmul Mării Nordice, în nord-vestul Europei, stat membru fondator al Uniunii Europene. Olanda este statul cu cea mai joasă altitudine din lume (un sfert din teritoriul țării se află sub nivelul mării) și una dintre țările cele mai dens populate din lume. Istoria Țărilor de Jos este marcată de numeroase războaie, cu Spania, Anglia, Franța și Germania, fiind integrată în Imperiul Francez. Luptând împotriva Spaniei în războiul de 30 de ani, Olanda și-a câștigat independența în 1648.

Astăzi, locuitorii Țărilor de Jos sunt o populație tolerantă și liniștită. Olandezii sunt faimoși pentru morile, digurile și lalelele cultivate aici, dar și pentru toleranța lor pe plan social. Capitala, Amsterdam, este un punct turistic al Europei, nu doar al Olandei. Acest oraș este o comoară de bogății artistice, Canalele Amsterdamului unde pot fi efectuate plimbări cu barca reprezentând, de asemenea, una dintre principalele atracții. Tot în Amsterdam, puteți vizita Muzeul Rijksmuseum, ce a reușit să adune, de-a lungul timpului, peste 7 milioane de lucrări de artă și tezaur, Poarta Haarlem, Poarta Muider, Turnul Montelbaanstoren și Palatul de Justiție. În Olanda mai puteți vizita Proiectul Delta, Piața Maastricht Vrijthof, Castelul Cavalerilor, Palatul Păcii care funcționează ca sediu al Curții Internaționale de Justiție, satul Kinderdijk unde se află cele mai multe mori de vânt, rezervația naturală din Parcul Național Hoge Veluwe, Grădinile Keukenhof cu peste 7 milioane de lalele, Primăria orașului Delft, Insulele Frisian de Vest și Canale Leiden.

Olanda este gazda a numeroase sărbători și festivaluri anuale, dintre care o mare parte au loc la Amsterdam. Cele mai interesante sunt Ziua Națională a Morilor de Vânt, Festivalul Muzical de la Amsterdam, Festivalul Artei Olandeze, Festivalul de teatru „Over Het IJ”, Festivalul Cultural Uitmarkt,Festivalul „De Parade”, Maratonul de la Amsterdam sau Parada Sfântului Nicolae de la Amsterdam.

Olanda v-a trezit interesul? Puteți ajunge aici în câteva ore cu următoarele companii europene: Tarom, Austrian Airlines, Lufthansa, Transavia, Wizz Air, Wizz Air Ukraine, KLM sau British Airways.