Prețuri la bilete de avion spre Noua Zeelandă

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Noua Zeelandă pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Noua Zeelandă este un stat format din două insule mari și mai multe insule mici din Oceanul Pacific. Această țară izolată în ocean, adăpostește una dintre cele mai noi populații formate. Polinezienii, poporul băștinaș, au ajuns aici între secolul XIII și secolul XV iar primii europeni au ajuns în secolul XVII, astfel că în prezent populația din Noua Zeelandă este formată din descendenți europeni, indigenii Māori, polinezieni și populație asiatică. Țara și-a declarat independența în 1931 iar în prezent Elisabeta a II-a a Marii Britanii este Regina Noii Zeelande, și este reprezentată în țară de Guvernatorul General al Noii Zeelande.

Călătoria turistică în Noua Zeelandă începe în capitala statului, orașul Wellington unde puteți vizita Te Papa Tongarewa (Muzeul Noii Zeelande), Orchestra Simfonică și Baletul Regal. Fiind o țară formată din insule, principala atracție turistică sunt plajele și piesajele naturale. În Noua Zeelandă nu trebuie să ratați ocazia de a vizita Peșterile din Waitomo – vechi de 2 milioane de ani, orașul stațiune Wanaka, zona geotermală activă Wai-O-Tapu, Parcul Național Abel Tasman – unde puteți face plajă tot timpul anului; Parcul Național Mt. Aspiring, Parcul Național Westland, Parcul Național Aoraki/Mount Cook și Parcul Național Fiordland incluse în Lista Patrimoniului Universal UNESCO; Golful Insulelor - un paradis al iubitorilor sporturilor nautice, Ghețarul Franz Josef, iar pentru cei pasionați de arhitectură și castele, în Noua Zeelandă se găsește Castelul Larnach - una dintre puținele construcții de o asemenea anvergură din acest stat, ridicat între 1873 si 1887 care este cunoscut ca fiind un castel bântuit.

În Noua Zeelandă, au loc anual o serie de evenimente și sărbători foarte apreciate atât de locuitorii insulelor, cât și de turiștii străini. Printre acestea se numără Festivalul Lampioanelor, Anul Nou Chinezesc, Good Vibes Pre Winter Festival, Waiheke Winter Arts Festival, New Zeeland International Arts Festival sau New Zealand Music Awards. Pentru cei care preferă călătoria cu avionul, Emirates, China Southern sau Malaysia Airlines efectuează curse către această destinație.