Prețuri la bilete de avion spre Noua Caledonie

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Noua Caledonie pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Noua Caledonie este un teritoriu insular francez situat în Marea de Coral, la 1500 de km în largul coastei de nord a Australiei, fiind, în prezent, cea mai mare insulă franceză, formată din insula principală, Grand-Terre sau Noua Caledonie, Insulele Loialității și un grup de insule mai mici. Denumirea țării a fost data de către exploratorul britanic James Cook. Primii locuitori ai insulei au fost melanezienii veniți din Noua Guinee, în urmă cu aproximativ 3000 de ani. Deși James Cook a fost primul European care a explorat insula în 1774, aceasta a fost revendicată oficial de Franța în 1853.

Frumusețea Noii Caledonii este dată de plajele frumoase, peisajele extraordinare și cultura melaneziană primitoare. Principalele atracții turistice se regăsesc în capitala Noumea – cu aspect European, unde a fost construit un centrul cultural futurist, pentru a explora legătura între cultura străveche a melanezienilor și lumea modernă, Insula Pinilor – faimoasă datorită plajelor sale frumoase și pădurilor de araucaria – pin de Chile, insula reprezentând un adevărat paradis al Oceaniei, Insulele Loyaute – în care s-a păstrat foarte bine cultura melaneziană.

Noua Caledonie are multe festivaluri care au loc de-a lungul anului. Pe lângă evenimentele regionale și naționale, multe sate au sărbători special legate de mâncare, recoltă, sport și religie. Câteva dintre acestea sunt: Festivalurile Yam, Festivalul Omletei, Triatlonul Noua Caledonie, Noaptea Muzeelor, Regata Marea Lagună, Ziua Bastiliei, Carnavalul Noumea, Crăciunul. Qantas, Korean Air, Air New Zealand sunt companiile aeriene ce oferă curse spre această destinație.