Prețuri la bilete de avion spre Nigeria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nigeria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Situată într-o zonă tropicală, în partea de vest a Africii, Nigeria, o țară bogată în petrol, și cea mai populată din Africa, dispunând de o gamă variată de plaje, lagune, secțiuni de păduri tropicale, cascade magnifice și situri istorice fascinante, ce atrag din ce în ce mai mulți turiști. Primii locuitori ai Nigeriei de astăzi a fost poporul Nok, urmat de popoarele Kanuri, Hausa și Fulani. Marea Britanie a anexat Lagos în 1851, si a preluat controlul asupra restului regiunii până în 1886. În octombrie 1960, Nigeria și-a dobândit independența, devenind membră a Commonwealth of Nations și alăturându-se ONU, noul stat independent fiind nevoit să unifice o țară cu 250 de grupuri etnice și lingvistice.

Printre atracțiile turistice principale ale țării se află: capitala Abuja; orașul colonial Lagos – o metropolă industrializată extrem de aglomerată; Muzeul Național din Onikan – cu numeroase exponate ale civilizațiilor nigeriene antice; casele vechi în stil portughez din Oyo; faimosul altar Oshun; orașul Ife - un colțișor în care s-a păstrat cultura Yoruba; orașul modern Benin – cu vechile metereze și ziduri ale orașului, Muzeul Național - ce adăpostește o colecție interesantă de artă regală Benin; Parcul Național Cross River; orașul-cetate Kano – cu o atmosferă medievală.

Nigeria este o societate multiculturală, deși este dominată de două dintre cele mai mari religii ale lumii. Cam jumătate din populație este musulmană, iar aproximativ 40% dintre nigerieni sunt creștini. Crăciunul și Paștele sunt celebrate în întreaga țară, cu o distinctă savoare vest africană. Autenticele festivaluri musulmane sunt Eid al Fitri, Eid al Maulud și Eid al Kabir, care sunt recunoscute ca sărbători naționale. Restul de 10% ale populației are credințe tradiționale indigene și festivaluri, precum Festivalul Osun, un important eveniment pentru tribul Yoruba. Companiile aeriene care efectuează curse spre Nigeria sunt: Air France, KLM, Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways, MEA, Lufthansa, Alitalia.