Prețuri la bilete de avion spre Niger

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Niger pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Niger este o țară interioară, situată în centrul Africii, la capătul de sud al deșertului Sahara, fiind recunoscută pentru cultura sa diversificată, oazele de viață sălbatică și frumoasele peisaje deșertice, o fostă colonie franceză, locuită inițial de tuaregii nomazi, ce și-a obținut independența în anul 1960.

Principalele atracții turistice ale țării sunt reprezentate de: capitala Niamey - o așezare urbană plăcuta și modernă, cu piețe în aer liber superbe și o promenadă pitorească de-a lungul fluviului Niger, deține Muzeul Național – cu o colecție de artă tradițională impresionantă, Marea Moschee, Hipodromul – unde au loc curse de cai și cămile; Parcul Național W - un obiectiv protejat de UNESCO, cu o mare varietate de floră și fauna, precum antilope africane, elefanți, lei, hiene, șacali și babuini; Koure – cunoscut pentru turma de girafe; câteva centre comerciale vechi din Sahara, ca Agadez - capitala tuaregă, ce este încă un oraș comercial pentru caravane și turiști, și Zinder – fosta capitală a țării; orașul Dosso – cu un palat exceptional, și o piață unde se sărbătoresc multe festivaluri cu parade și ceremonii oficiale.

Aproximativ 90% din populația țării este musulmană, iar acest lucru influențează ceremoniile și festivalurile celebrate de-a lungul anului. De exemplu, Ramadanul și Eid al Fitr sunt importante festivaluri islamice care se desfășoară în Niger. Restul populației urmează credința Baha și creștinismul, cu toate acestea, cele mai mari festivaluri reflectă credințele tradiționale, indigene, unul dintre acestea fiind Festivalul Nomazilor. Festivalurile creștine sunt celebrate ca sărbători naționale, precum Crăciunul și Paștele. Dacă doriți să vizitați Niger, puteți călători spre acestă destinație cu companiile aeriene Air France și Turkish Airlines.