Prețuri la bilete de avion spre Namibia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Namibia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Namibia este situată în partea de sud-vest a Africii, fiind o țară predominant deșertică, cu peisaje contrastante, de la dune înalte și câmpii dezolate la savană și munți stâncoși, de la tufișurile dese și câmpiile deschise din Depresiunea Etosha, până la savana împădurită și vegetația luxuriantă. Namibia a fost explorată pentru prima dată la sfârșitul secolului al XV-lea, de către portughezi. Teritoriul a devenit colonie germană în 1884, purtând denumirea de Africa de Sud-Vest. Țara și-a câștigat independența în anul 1990, iar de atunci, economia Namibiei a crescut considerabil, fiind susţinută de industria minieră, turism, agricultură şi pescuit.

Frumuseţea încorporată de Namibia poate fi uneori indescriptibilă, comori demne de menţionat fiind vastele peisaje halucinante de pe Coasta Scheletelor, Parcul Naţional Etosha - cu abundenţa lui de viaţă sălbatică, incluzând elefanţi şi rinoceri negri, culorile metalice ale deşertului Namib, prăpăstiile canionului Fish River - cel mai mare din Africa şi al doilea din lume, capitala Windhoek – cu arhitectura colonială germană a clădirii Alte Feste, Pădurea Pietrificată Aba-Huab - cu o colecție de 50 de copaci pietrificați vechi de peste 250 milioane de ani etc.

Namibia este extrem de mândră de diversitatea sa și de originile germane, iar locuitorilor le place să sărbătorească cu voce tare și festivaluri pline de culoare. Unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul cultural al Namibiei este Windhoek Karneval (WIKA), care dispune de baluri mascate, spectacole muzicale, și, desigur, carnavaluri.The widely popular Oktoberfest este, de asemenea, un eveniment a care merită să participați dacă sunteți în Namibia. Companiile aeriene South African Airways și Air Namibia oferă curse de linie spre această destinație.