Prețuri la bilete de avion spre Mozambic

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mozambic pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Mozambic este un stat situat pe coasta de sud-est a Africii, cu palmieri aliniați de-a lungul apelor de un albastru strălucitor, fiind o destinație turistică aleasă de mulți dintre africanii din partea de nord a continentului și din ce in ce mai populară pentru europeni Recent ieșită dintr-o perioadă turbulentă, dominată de războaiele civile și de dezastrele naționale ale secolului al XX-lea, Mozambic a renăscut ca o țară pacifistă, dar deloc prosperă, chiar dacă industria turistică este în continuă creștere, cu din ce în ce mai multe resorturi pe plajă, răsărind din loc în loc pe linia de coastă, de-a lungul idilicelor insule semi-deșertice din arhipelagul Bazaruto.

Câteva dintre atracțiile importante ale țării ce merită menționate sunt: Capitala Maputo - una dintre cele mai atrăgătoare capitale ale Africii, cu bulevarde largi, cafenele stradale relaxante și o scenă culturală animată, cuprinde Gara Centrală și ciudata Casă de Fier, ambele create de Gustave Eiffel; insula Mozambique - decorată cu clădiri și moschee din secolele al XVII-lea și al XVIII-lea; Arhipelagul Bazaruto - una dintre cele mai populare destinații din țară, cuprinde plaje cu nisip alb, ape limpezi și o viață marină bogată; plajele populare din Mozambic - Ponta do Ouro, Malugane, Inhambane, Xai-Xai, Vilankulo și Chonguene; viața sălbatică din Parcul Național Gorongosa; Insula Inhaca - cu recifuri extinse de corali, un muzeu maritim fascinant și un far istoric; una din cele mai bune destinații ale lumii în materie de scuba-diving și snorkeling.

În comparație cu multe alte națiuni africane, Mozambic nu abundă în festivaluri, tradiții și altele asemănătoare, însă noi evenimente centrate pe turiști sunt introduse în fiecare an. Maputo este un centru pentru expoziții de artă, reprezentații musicale și adunări locale. Anul Nou și Ziua Independenței sunt pretextul fiecăruia de a petrece. Spre Mozambic, oferă zboruri companiile aeriene TAP Portugal și Qatar Airways.