Prețuri la bilete de avion spre Monaco

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Monaco pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situat la țărmul Mării Mediterane, în sudul Franței, Monaco este unul dintre cele șase microstate ale Europei, fiind în același timp cea mai dens populată țară a lumii. Suveranitatea statului a fost recunoscut oficial de către Tratatul franco-monegasc din 1861, Monaco devenind un membru cu drept de vot deplin în cadrul Națiunilor Unite în 1993, după o lungă dezbatere politică. În ciuda independenței sale și a politicii externe separate, apărarea statului este responsabilitatea Franței. În Monaco se mențin două unități militare mici, cu un total de 263 de ofițeri și soldați.

Monaco este cunoscut pentru peisajul natural și clima însorită, fiind o locație turistică interesantă. În Monaco puteți vizita Palatul Princiar în care a locuit faimoasa Grace Kelly, soția Prințului Rainier III, Muzeul Oceanografic și Acvariul, un muzeu cu fațadă grandioasă ce este situat chiar pe malul mării, Catedrala Monaco, Monaco-Ville, Grădina Exotică, Muzeul de Antropologie Preistorică sau de ce nu, să vă încercați norocul în Cazinoul din Monte Carlo. Tot în Monaco, puteți vizita impresionanta Colecție de Mașini de Epocă a Prințului Rainier III ce cuprinde peste 100 de autovehicule din toate timpurile. Acest mic stat mai găzduiește și Centrul de Congrese Les Spélugues, Teatrul Fortul Antoine, Muzeul Național: Automate și Păpuși de Altădată, Muzeul de Suveniruri Napoleonice și Colecțiile Arhivelor Istorice ale Palatului, Muzeul de Timbre și Monezi, Muzeul de Ceară a Principilor de Monaco. Dacă iubiți marea, Plaja Larvatto este ideală pentru practicarea sporturilor nautice, fiind singura plajă publică cu acces liber.

Străzile Principatului Monaco sunt, încă din 1929, gazda Campionatului de Formula 1, unul dintre cele mai importante evenimente sociale europene. În Monaco se organizează anual Festivalul Internațional de Circ, Sărbătoarea Sfintei Devota, Festivalul Verii și Ziua Națională a Principatului Monaco, evenimente ce atrag anual sute de turiști.

Statul Monaco nu are aeroport, cel mai apropiat fiind cel din Nisa, unde, dacă preferați să călătoriți cu avionul, puteți ajunge cu Tarom, SWISS sau Lufthansa.