Prețuri la bilete de avion spre Micronezia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Micronezia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Micronezia – în traducere, “lume de insule mici”- se află pe coasta de vest a Pacificului, și este împărțită în patru mari arhipelaguri: Yap, Cuuk, Pohnpei și Kosrae, fiecare cu caracteristici specifice. Deși primii europeni au ajuns aici în secolul al XVI-lea, aceștia și-au pus amprenta asupra insulelor abia în secolul al XIX, când au început convertirea populației indigene la creștinism. Micronezia a primit denumirea de Insulele Caroline, în onoarea lui Carol al Spaniei. În mai 1979, Micronezia și-a promulgat propria constituție și a devenit independentă, însă, în prezent, continuă să depinde în mare măsură de Statele Unite ale Americii.

Insulele constituie paradisul amatorilor de scufundări, una dintre cele mai populare zone pentru scufundări este laguna de pe insula Chuuk, oferă posibilitatea unor excursii de agrement sau vizitarea regiunilor unde se găsesc ruine misterioase ale unor cetăți – ruinele cetății Nan Madol constituie o importantă atracție turistică. Nan Madol, datând din secolul al XIII-lea, a reprezentat o cetate regală, cu palate regale, temple, case, clopotnițe ce anu fost construite insule artificiale interconectate prin canale navigabile. Insula Yap se remarcă printr-un element neobișnuit, prin moneda din piatră – “Rei”, un disc rotund de aragonit, care este încă destul de valoroasă.

Influența americană se reflectă în stilul de viață occidental, tradițiile străvechi păstrându-se doar pe insulele mai izolate, mai ales în arhipelagul Yap, unde bărbații încă mai poartă o cârpă prinsă în jurul șoldurilor, femeile fuste din frunze, iar casele sunt construite din materiale tradiționale. Țara găzduiește numeroase evenimente sportive și festivaluri, precum Maratonul Internațional Guam, pe 13 aprilie, Mango Festival, Povestea Insulelor – în 2013, a sărbătorit 50 de ani de turism, în luna mai are loc evenimentul Taste of the Marianas și multe altele.