Prețuri la bilete de avion spre Mauritius

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mauritius pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Republica Mauritius este o țară insulară din largul coastelor continentului african, în sud-vestul Oceanului Indian, fiind alcătuită din insula principala Mauritius, insula mai puțin cunoscută Rodrigues, arhipelagul Cargados Carajos și insulele mai mici Agalega. Insula Mauritius a fost descoperită în 1507 de portughezul Pedro Mascarenhas, nefiind locuită, iar mai târziu, aceasta a fost colonie olandeză până în 1710, purtând numele principelui Mauriciu de Orania (în neerlandeză Maurits, latină Mauritius). În anii următori, țara a devenit colonie franceză – „Île de France”, apoi a intrat în posesia britanicilor, sub denumirea actuală. La 12 martie 1968, Mauritius își dobândește independența în cadrul Commonwealth-ului, și devine republică în 1992.

O destinație atrăgătoare și exotică, Insula Mauritius are un peisaj dramatic, cu piscuri sălbatice și un platou cu vegetație luxuriantă, care alunecă ușor spre plajele cu nisip alb, majoritatea protejate de recife de corali. Atracțiile turistice principale sunt: capitala Port Louis - cu arhitectura colonială și obiective, ca Place dArmes, Muzeul Blue Penny, Muzeul de Istorie Naturală – unde puteți admira scheletele de păsări dodo; faimoasa Ile aux Cerfs - cu frumoasele sale plaje și terenul de golf; Parcul de Păsări Casela – adăpostește porumbelul roz, una dintre cele mai rare specii din lume; Grădinile Pamplemousses - a treia cea mai veche grădină botanică din lume, fondată în secolul al XVIII-lea, include crini gigantici amazonieni și palmieri cu frunze în evantai, care înfloresc o dată la 60 de ani, apoi mor; Acvariul Mauritius; Grand Baie - cu cele mai frumoase plaje de pe insulă, sau La Cuvette – ideale pentru sporturi nautice precum scufundari, schi nautic, navigatie, windsurfing, parasailing si plimbari cu scutere semi submersibile; Rezervația de Vanilie des Mascareignes.

Comunitatea din Mauritius este alcătuită din oameni cu credințe diferite, în special hinduse, musulmane, budiste și creștine, care se reflectă în festivalurile și evenimentele care au loc de-a lungul anului. Dintre acestea, pot fi menționate: Crăciunul, Anul Nou Chinezesc, Festivalul Holi, Festivalul Diwali, Festivalul Eid-ul-Fitr, Ziua Independenței, Festivalul Internațional Kreol. Companiile aeriene Air France, British Airways, SWISS vă oferă curse regulate spre destinația dumneavoastră favorită.