Prețuri la bilete de avion spre Mauritania

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mauritania pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Mauritania este o țară sahariană situată în nord-vestul Africii, în care se împletesc influențe arabe și africane, cu o populație formată în parte parte din mauri, în timp ce africanii Tukulor populează regiunile sudice. Războaiele care au avut loc între puterile politice principale au dus la instabilitate politică, incluzând o lovitură de stat recentă ce a reușit să demită primul conducător liber ales al țării.

Mauritania este un teritoriu de o frumusețe naturală unică, oferind câteva peisaje cu adevărat spectaculoase, cu linia de coastă uluitoare a Mauritaniei ca cea mai mare atracție pentru turiști; litoralul de peste 700 de km, ce prezintă plaje de nisip încântătoare; capitala Nouakchott – fondată în 1960, în stilul arhitectural tradițional berber, cuprinde Moscheea Plage du Wharf, piața africană și piața de cămile, centrul de artizanat, fabrica de covoare; Parcul Național Banc d’Arguin, - un spațiu vast de insule și zone de coastă, unul dintre cele mai mari sanctuare de păsări din lume; Adrar - un masiv spectaculos, cu un platou în culori de roz și maro, decorat cu dune de nisip și intersectat de canioane adânci, ce adâpostesc crânguri de palmieri; Chinguetti - oraș islamic sfânt, întemeiat în secolul al XIII-lea, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO; regiunile Affole și Assaba, cu situri arheologice interesante ce includ Koumbi Saleh - fosta capitală a imperiului Ghana; capitala antică a imperiului berber – Tagdawst.

Mauritania încă își dezvoltă cultura festivală, dar are câteva evenimente religioase și sărbători naționale care merită amintite. Ziua Eliberării Africane este o celebrare a unității pe întreg continentul, și oferă o mare oportunitate pentru turiști să învețe mai multe despre istoria regiunii. Sunt, de asemenea, festivități culturale și religioase, ca Diwali pentru comunitatea hindusă. Puteți călători spre Mauritania cu companiile aeriene Air France și Turkish Airlines.