Prețuri la bilete de avion spre Mali

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mali pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb

Mali este un stat african plin de mister, ce oferă câteva dintre cele mai fascinante situri culturale ale lumii, împreună cu numeroase peisaje aproape ireale, extrem de spectaculoase, se învecinează cu alte șapte state și este străbătut de grandiosul fluviu Niger. Mali are o istorie marcată de rutele caravanelor ce trec prin acest teritoriu din anul 300.

Mali reprezintă o destinație interesantă, ce vă oferă o varietate de priveliști și experiențe neobișnuite, de la caravanele însoțite de cămile prin ținuturile deșertice, la drumețiile de-a lungul abruptului Bandiagara, acolo unde trăiește populația Dogon, adâncită într-o mitologie unică. Printre cele mai importante obiective turistice se numără: orașul Timbuktu – în trecut era centrul cel mai puternic și mai bogat al Imperiului Mandinka din Mali, acum fiind listat între obiectivele protejate de UNESCO; orașul medieval Djenne – unde puteți admira moscheea splendidă, cea mai mare clădire construită din nămol din lume și centrul religiei dominante; capitala Bamako – modern, include Grădina Botanică, piețele, Muzeul Național, centrul de meștesug de la Maison des Artisans; satele antice - săpate în piatră la Bandiagara, incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO; Parcul Na’ional La Boucle de Baoule – cuprinde o varietate de specii sud-saheliene, inclusiv girafe, leoparzi, lei, elefan’i, antilope ;i hipopotami.

Nicicând nu este mai bine înfățișată multitudinea de culturi distincte din Mali, decât în timpul numeroaselor festivaluri ale țării. Multe dintre acestea au loc în februarie, incluzând Festivalul Segou și Festivalul Deșertului, două dintre cele mai mari evenimente ale țării. Companiile aeriene Air France și TAP Portugal oferă zboruri de linie spre Mali.