Prețuri la bilete de avion spre Malaysia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Malaysia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb

Malaysia este o țară situată în Asia de sud-est care este compusă din două părți, una formată din Peninsula Malaezia și insulele adiacente și cealaltă fiind insula Borneo. Comercianții și coloniștii din India și China au ajuns aici încă din secolul I d.Hr., stabilind porturilor comerciale și orașe de coastă din secolele II și III. În secolul XVI, Malaysia a fost ocupată de portughezi, după care au pus stăpânire pe acest loc, olandezii. Mai târziu aceste insule au fost populate de britanici și cucerite de japonezi, țara câștigându-și independența în 1963.

Una dintre cele mai plăcute și liniștite țări din Asia de sud-est, Malaysia este un loc a contrastelor, o fuziune de tradiții și obiceiuri. O vacanță reușită aici începe în capitala Kuala Lumpur care deși nu abundă în obiective turistice cu tradiție, găzduiește turnurile gemene Petronas, care au deținut pentru câteva luni recordul absolut de înălțime din lume. Insula Pangkor este frecvent numită Paradisul tropical, ea cuprinzând opt kilometri de plaje cu ape limpezi, vile luxoase și hoteluri de cinci stele. O altă destinație turistică demnă de luat în considerare este insula Penang ce mai este cunoscută și sub numele de „Perla Orientului“, aceasta găzduiește capitala provincială Georgetown, un oraș cu o fermecătoare arhitectură colonială. Insula Borneo este una dintre cele mai frumoase regiuni ale țării, unde se găsește parcul național Kinabalu, aflat pe muntele sacru cu același nume, renumit pentru orhideele sale. Un alt parc național important este Bako, tot pe insula Borneo, faimos pentru speciile rare și spectaculoase de plante și păsări exotice.

Cele mai iubite festivități din Malaysia sunt Thaipusam, Anul Nou Chinezesc, Good Friday, Malaysia Water Festival, Wesak Day, Harvest Festival, Hari Gawai, Dragon Boat Festival, Hungry Ghost Festival și Hari Raya Haji. Fiind o destinație turistică atât de apreciată, spre Malaysia oferă curse numeroase companii aeriene printre care Emirates, Malaysia Airlines, Cathay Pacific, Asiana Airlines, Saudia, China Southern, Qatar Airways, KLM, și Air France.