Prețuri la bilete de avion spre Malawi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Malawi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Malawi a fost promovată sub sigla "Inima Caldă a Africii", fiind un teritoriu mic, dar alungit, faimoasă pentru ospitalitatea unică a poporului, parcurile naturale, rezervațiile cu animale sălbatice, plajele și viata subacvatică tropicală din lacul omonim, al treilea cel mai mare lac al continentului african. Malawi a fost locuită încă din anii 8000-2000 î.Hr., iar populația vorbitoare de Bantu a migrat aici între primul și cel de-al patrulea secol. În secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, aici a avut loc comerțul cu sclavi, iar islamismul a venit în regiune, timp în care misionarii au introdus creștinismul. Au urmat explorările britanicilor, care au anexat teritoriul care se numea în 1891 Nyasaland și l-a transformat în protectorat în 1892, aceasta devenind națiunea independentă Malawi în iulie 1964.

Dacă vizitați Malawi, puteți admira atracții turistice, precum: Lilongwe - capitala țării, cu centrul istoric cu piețele interesante, și orașul modern, cu sediul guvernului, cu grădini și o arhitectură plină de imaginație; Platoul Nyika - situat la o altitudine de 2.300 de metri, constituie una dintre cele mai înalte rezervații naturale din lume; Parcul Liwonde - cu mii de hipopotami și crocodili lenevind în apele sau pe malurile Râului Shire, precum și zebre, elefanti sau antilope; Blantyre - bază de plecare pentru a vizita atracțiile turistice din zonă - masivul Mulunje, cu câteva trasee turistice de calitate și Platoul Zomba; Lacul Malawi - faimos deoarece găzduiește mai multe specii de pește decat oricare alt lac cu apă dulce din lume, majoritatea protejate in cadrul Parcului Național al Lacului Malawi, situat în partea sudică.

Multe dintre festivaluri din Malawi înfățișează tradițiile și religia țării prin muzică, artă și dans. Cel mai cunoscut eveniment internațional este Lacul Stelelor, un festival muzical anual ce durează patru zile din octombrie, atrăgând mii de vizitatori de peste mări. Alte celebrări importante sunt legate de statul în sine, Ziua Republicii fiind una dintre favorite. Dacă doriți să vizitați Malawi, puteți călători cu una dintre companiile aeriene: Ethiopian Airlines, Kenya Airways, South African Airways.