Prețuri la bilete de avion spre Macedonia FYROM

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Macedonia FYROM pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Republica Macedonia este una dintre țările Europei de sud-est care se găsește în Peninsula Balcanică. La fel de mare parte a țărilor vecine, Macedonia a fost sub stăpânirea Imperiului Otoman până la începutul secolului XX. După Primul Război Mondial, alături de Serbia, Croația și alte câteva țări, a făcut parte din Republica Socialistă Iugoslavia. Republica Macedonia și-a declarat independența în 1991, țara fiind în stare de război chiar în 2001, când comunitățile de albanezi ce locuiesc aici au cerut autonomie. În prezent, lucrurile s-au liniștit în Macedonia, statul fiind candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană din 2005.

Numită frecvent „țara de lacuri și munți”, Macedonia este un stat care abia acum începe să se lase descoperit. Capitala, Skopje, oferă pe lângă minunatul parc din centrul orașului, Piața Macedonia, Podul de Piatră, Crucea Mileniului, Hanul Suli An, Turnul Feudal și Fortăreața Kale. Alte obiective turistice interesante din Macedonia sunt Orașul Antic Heraclea Linkestis din Bitola, Fortificațiile din Ohrid, Fortăreața Markovi Kuli din Prilep, Castelul Samoil din Ohrid, Muzeul de Artă Contemporană și o sumedenie de mănăstiri, moschei și biserici de o frumusețe extraordinară. Dacă sunteți un iubitor al galeriilor de artă, Macedonia are ceva și pentru dumneavoastră: Galeria şi Studioul Serafim, Galeria Ohridska Porta, Galeria Upevce, Galeria Simonce și Galeria Rezonansa.

Micul stat din Balcani organizează anual evenimente și festivaluri atât pentru locuitorii săi, cât și pentru turiști. Iată câteva dintre ele: Balkan Music Square Festival, Balkan Festival of Folk Songs and Dances, Galičnik Wedding Festival, International Children's Music Festival "Asterisks", Ohrid Summer Festival, Ohrid Swimming Marathon, Si-Do – un festival pentru copii, Skopje Jazz Festival, Struga Poetry Evenings. Dacă preferați să călătoriți cu avionul, următoarele companii aeriene vă pot duce aici în doar câteva ore: Tarom, Pegasus Airlines, Wizz Air, Wizz Air Ukraine, JAT Airways, Turkish Airlines și Austrian Airlines.