Prețuri la bilete de avion spre Macau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Macau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Macao este o mică așezare de pe coasta de est a Chinei care funcționează ca regiune administrativă specială a Republicii Populare Chineze. Deși are doar 29,5 km2, ea este una dintre cele mai vechi colonii europene din China. Macao a fost colonizată de portughezi din secolul XVI, Guvernul portughez transferând Republicii Populare Chineze suveranitatea asupra acestei regiuni în 1999, când era ultima colonie europeană din China. Macao a fost folosit de portughezi ca port comercial, iar apoi, sub autoritatea și suveranitata chineză, ei au administrat întreg orașul. În prezent, această țară este condusă ca o Regiune Administrativă Specială a Republicii Populare Chineze și este pe locul doi în lume în ceea ce privește speranța de viață .

Deși este o așezare nu foarte mare, ea atrage în fiecare an sute de turiști, cei mai mulți din China și Hong Kong. Alături de relicvele istorice coloniale, cele mai mari atracții în Macao sunt cazinourile, unde există mai multe forme de jocuri legale dintre care cel mai popular este Pai Gow, un domino chinezesc. Arhitectura colonială si amestecul unic dintre culturile chineză și portugheză sunt extrem de interesante. În Macao puteți vizita ruinele bisericii Sf Pavel - construită prima dată în 1602, apoi a fost reconstruită în 1835, după un taifun dezastruos; Fortăreața Guia - cel mai vechi far de pe coasta Chinei; Poarta Ințelegerii înaltă de 40m; Muzeul Macao, Piața Largo do Senado, Sao Domingo cu Muzeul de Artă Sacră din clopotniță care adăpostește 300 de lucrări ce ilustrează istoria bisericii catolice în Asia; Templul Pou Tai Un sau Taipa - un loc aglomerat și colorat, cu magazine și birouri pe străduțe înguste și alei.

Având o cultură unică, în Macao festivitățile și evenimentele anuale sunt și ele o atracție turistică. Cele mai iubite sărbători sunt Festivalul Bărcilor Dragon, Spectacolul Internațional de Artificii, Anul Nou Chinezesc, Sărbătoarea lui God Toutei, Qingming Festival, A-Ma Festival, Feast of Immaculate Conception și Festivalul Internațional de Muzică. Spre Macao puteți călători cu avionul prin companiile Asiana Airlines, China Eastern și Thai Airways.