Prețuri la bilete de avion spre Luxemburg

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Luxemburg pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb

Unul dintre cele mai mici state din Europa, situat în partea de vest a continentului, Marele Ducat de Luxemburg este un stat fără ieșire la mare situat între Belgia, Franța și Germania. Deși este o țară mică, Luxemburg are o populație de peste jumătate de milion de locuitori. Marele Ducat al Luxemburgului s-a format în jurul Castelului Luxemburg în jurul anului 963. În secolele ce au urmat, fortăreața a fost în mod constant întărită în special de cei care au ocupat-o, ca de exemplu Bourbonii, Habsburgii și francezii, țara devenind obiectul unei dispute între Prusia și Olanda chiar și după ce i-a fost acordată autonomie. Invadată de Imperiul German, Luxemburgul a devenit o țară liberă după cel De-al Doilea Război Mondial, fiind unul dintre statele fondatoare ale Uniunii Europene.

Cu un teritoriu predominant muntos (Munții Ardeni) și deluros, Luxemburg are totuși o economie stabilă, puternică, având cel mai mare produs intern brut per capita din lume. Dacă ajungeți în Luxemburg merită să vizitați Vianden, castelul medieval ce se află într-un târgușor de munte străbătut alene de un râu cu apă limpede sau de ce să vă rezumați la un singur castel când puteți vizita șapte, mai exact Valea celor șapte castele ce se întinde pe o distanță de 24 de km. Dacă vă plac orașele lor mergeți în orașul pitoresc Echternach, Clervaux - orășelul luxemburghez tipic, iar pentru iubitorii de natură, Luxemburgul găzduiește regiunea Mullerthal care vă va cuceri cu peisajele sale mirifice. Dacă doriți să cunoașteți mai bine Luxemburgul, puteți vizită unul dintre muzeele sale dintre care amintim Muzeul Național de Istorie Naturală, Muzeul Național de Artă și Istorie și Muzeul Istoriei Orașului Luxemburg.

În fiecare an, în luna august, la Vieden se organizează un festival medieval și tot aici, în luna septembrie se organizează diferite evenimente ocazionale ce au ca tema culesul fructelor. Luxemburghezii mai sărbătoresc ziua națională, pe 23 iunie, Festivalul Internațional de muzică Echternach și Festivalul de filme documentare Discovery Zone. Puteți ajunge în Luxemburg cu una dintre următoarele companii aeriene: SWISS, Vueling Airlines, KLM, Air France sau British Airways.