Prețuri la bilete de avion spre Liechtenstein

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Liechtenstein pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb

Liechtenstein este o mică țară europeană, situată între Elveția și Austria, cu un peisaj dominat de munți dintre cei mai spectaculoși, ce constituie câteva din cele mai uimitoare decoruri naturale montane ale planetei, zeci de castele medievale, catedrale şi reminiscenţe gotice fabuloase, o infrastructură turistică de standarde înalte, bucătărie elvețiană, cu influențe austriece și o calitate excepţională a vieţii, mândrindu-se cu cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Având triburile germanice ca descendenți, țara a fost întemeiată în anul 1719, fiind membră a Confederației Germane între 1815 și 1866. Liechtenstein a reușit în 1868 să abolească armata, rămânând, în același timp, neutră și nevătămată în toate războaiele europene ce au urmat.

Una dintre cele mai bogate state din lume, Liechtenstein prezintă un potențial turistic abundent, reprezentat de: capitala Vaduz – cu castelul medieval Schloss Vaduz, reședința regală și imaginea emblematică a acesteia, Muzeul Timbrelor Poștale, Muzeul de Schi, Muzeul de Artă – cuprinde opere ale lui Rembrandt, Rubens și Van Dyck; Castelul Gutenberg, Capela Sf. Petru, din Balzers; muzeele locale din Triesenberg și Schellenberg Ruggell; Schaan - faimos pentru excavațiile romane; Malbun (1.600m) și Steg (1.300m) – unde puteți schia; ciclism în văi și zonele mai joase, pe ambele maluri ale Rinului.

Liechtenstein este gazda unora dintre cele mai ilustre celebrări din Europa. Muzica are un rol important în festivalurile anuale, la fel ca și gastronomia, dansul și istoria. Țara sărbătorește Ziua Națională pe 15 august, cu petreceri și artificii. Altă zi plină de energie este Concertul Monstru, care se desfășoară în orașul Schaan.