Prețuri la bilete de avion spre Liberia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Liberia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Liberia este situată în vestul Africii, fiind un teritoriu ce se mândrește cu peste 550 km de plaje tropicale, întrepătrunse de zone sălbatice și păduri tropicale veșnic înverzite. Una dintre cele mai vechi republici de pe continentul african, a fost fondată inițial ca un refugiu al sclavilor americani eliberați. Cu o istorie zbuciumată, țara încearcă să-și revină după un război civil de 14 ani, care a dus la moartea a 300.000 de oameni.

Principalele atracții turistice ale țării sunt reprezentate de: capitala Monrovia - aflată în plină expansiune pe coasta împărțită de golfulețe, lagune și stânci; Orașul Buchanan - cu plaje superbe; Parcul Național Sapo - cea mai vastă pădure tropicală neexplorată din vestul Africii, cuprinzând Munții Nimba; Centrul Cultural Național Kandeja - prezintă obiceiurilor și tradiiilor Liberiei; pescuitul în Lacul Piso; Plantația de Cauciuc Firestone; Cascadele Kpa-Tawe; înotul și plimări cu barca; plajele Liberiei - Bernards Beach, Coopers Beach, Elwa Beach, Kenema Beach, Sugar Beach etc.

Una dintre bucuriile festivalurilor din Liberia este că toată lumea este binevenită să participe, indiferent de ocazie. Evenimentele creștine, musulmane și culturale sunt îndrăgite de către toți, oricare ar fi credințele sau culturile tribal, între care preferate sunt Crăciunul și Eid al Fitr, o ocazie de celebrate în orice colț al statului. Alte evenimente importante sunt Ziua Anului Nou, Ziua Independenței, Ziua Recunoștinței. Dacă doriți să vizitați Liberia, puteți călători spre aceasta cu companiile aeriene United, Delta, American Airlines.