Prețuri la bilete de avion spre Lesotho

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lesotho pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Micul stat Lesotho este înconjurat din toate părțile de vecina sa puternică, Africa de Sud, dar separat de ea prin uriașele lanțuri montane Drakensberg și Maluti, regatul alpin Lesotho fiind mic în dimensiuni, cu o formă rotunjită, situat pe un platou de peste 1.000 de metri înălțime, cu piscuri ce ating altitudini de 3.000 de metri. Fost Basutoland, Lesotho a fost întemeiat ca stat sub protectorat britanic, printr-un tratat semnat de șeful nativ Moshoeshoe în 1843, anexat Coloniei Cape în 1871, iar în 1884, a fost redat sub protecția Coroanei. Colonia Basutoland a devenit națiunea independentă Lesotho în 1966, având ca rege pe Moshoeshoe al II-lea.

Descrisă în mod tradițional ca "Regatul din Ceruri", cu platourile semețe caracterizate de peisaje montane maiestuoase, un aer de munte curat și serenitatea tradițiilor păstrate de populația autohtonă, de la înălțimea Munților Maluti terenul descinzând spre zonele mai joase din partea de vest, acolo unde se găsesc toate orașele importante și unde trăiesc două treimi din populație. Printre atracțiile principale din Lesotho se află: capitala Maseru - oraș fascinant, plin de contraste dintre viața modernă și cea tradițională; Cascada Maletsunyae - de trei ori mai mare decât Niagara; grotele Motlejoeng; siturile Moyeni, Qalo și Morija; pădurea pietrificată de pe Muntele Thaba-Ts~oeu; păsările unice – ibișii pleșuvi; locațiile Ramanbanta, Semonkong și Parcul Nașional Sehlabathebe; Pasul Sani - baza de lansare spre ruta pitorească prin "acoperișul Africii", oferind priveliști uimitoare ale ambelor lanțuri montane; satele izolate din Basotho - răsfirate de-a lungul colinelor înverzite.

Festivalurile din Lesotho sunt centrate în jurul creștinismului și al bogăției patrimoniului și culturii țării. Există și celebrări ale independenței, și evenimente legate de vremurile tulburi care au dus la stabilitatea politică din ziua de azi. Pot fi amintite dintre acestea Festivalul Cultural și de Arte Morija și Ziua Regelui Moshoeshoe I. Compania aeriană South African Airways oferă curse de linie spre această destinație.