Prețuri la bilete de avion spre Kuwait

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kuwait pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Kuwait este o țară situată în Orientul Mijlociu, în nord-estul extrem al Golfului Persic, mărginită de Iran, Arabia Saudită și Irak, care atrage turiștii pasionați de explorarea culturii musulmane și de reconstrucția postbelică a țării. Istoria țării până în secolul al VII-lea este destul de puțin cunoscută, Săpăturile arheologice de pe Insula Faylakah indicând fapul că populația locală se ocupa cu comerțul cu orașele Mesopotamiei, încă din mileniul al III-lea î.Hr. Statul a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea, de membrii tribului Al Aniza, alungați de secetă din Deșertul Arabiei, orașul Kuwait devenind șeicat autonom în 1756. În anii 1930, s-au descoperit resursele petroliere, dovedindu-se că țara deține 20% din rezervele mondiale, iar în pofida istoriei recente tulbure, astăzi Kuwait reflecta din nou statutul de națiune bogată în petrol.

Țara dispune de o multitudine de atracții pentru călători, de la platoul deșertic arid, până la coastele fertile și cele nouă insule din larg: Orașul Kuwait - o metropolă vibrantă, cu edificii înalte strălucitoare, hoteluri de lux, parcuri deosebit de frumoase dispuse de-a lungul bulevardelor principale, Turnurile Kuwait, Palatul Seif, Muzeul Național Kuwait, Casa Sadu - realizată din coral și ghips, și utilizată ca centru cultural al societății beduine, Marea Moschee, Turnul Eliberării - printre cele mai înalte turnuri de telecomunicație din lume; portul insulei Failakai - deține bărci vechi cu pânze, templul grecesc; cluburile marine – împânzite de piscine, plaje, terenuri de tenis, săli de gimnastică și karate.

Festivalurile din Kuweit sunt concentrate pe sărbătorile naționale care marchează independența și eliberarea, ca și pe evenimente religioase din calendarul musulman, care sunt celebrate cu petreceri, reuniuni familiare, adunări publice și focuri de artificii. Ziua Națională și Eid el-Fitr, care încheie luna de post a Ramadanului sunt favoritele. Companiile aeriene ce oferă zboruri spre Kuweit sunt Turkish Airlines, British Airways, MEA, KLM, Lufthansa, Alitalia, Qatar Airways, Flydubai.