Prețuri la bilete de avion spre Kazahstan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kazahstan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

A noua țară ca mărime din lume, Kazahstan se întinde pe o suprafață vastă din Asia Centrală, cu o parte mică în vest care aparține Europei de Est și are deschidere la Marea Caspică. Până în secolul XVI, teritoriul acestui stat a fost ocupat de triburi nomade, urmând ca apoi să fie ocupat de ruși. În secolul XIX, întreaga țară făcea parte din Imperiul Rus, urmând ca din 1936 să facă parte din Uniunea Sovietică unde era principala zonă de testare a armelor nucleare. Și-a declarat independența în 1991, fiind ultima din țările URSS care face acest lucru. În prezent, prestigiul țării este în continuă creștere.

Centrul cultural și spiritual al țării este provincia Almaty, cea mai populară destinație turistică a Kazahstanului, mai ales pentru turiștii interesați de itinerarii și drumeții pe Munții Tian Shan. Actuala capitală, Astana, se găsește în zona de nord a țării ce cuprinde orașele cele mai industrializate ale statului. O atracție turistică importantă a acestor ținuturi este Deșertul Kazah ce acoperă mare parte din zona sudică, zonă care, în afară de aspectul natural deosebit, atrage atenția turiștilor prin numeroasele monumente istorice. Dacă ajungeți în Kazahstan nu ratați ocazia de a vizita Munții Altai ce cuceresc prin peisajul alpin special și lacurile cristaline care domină zona. În bazinul Mării Caspice se găsesc staţiuni turistice vechi din timpul fostei URSS, care se mai pot vizita și astăzi. Cea mai mare rezervație naturală a țării este la Aksu Zhabagly și găzduiește aproape 1300 de specii de plante și 51 de specii de mamifere, inclusiv unele exemplare rare, precum leopardul de zăpadă și numeroase specii de păsări, iar pentru cei pasionați de cosmonautică, Oraşul Baikonur, cunoscut în întreaga lume datorită cosmodromului pe care îl găzduiește, este principala destinație turistică.

Kazahstanul este o țară foarte interesantă în ceea ce privește evenimentele anuale, fiind sărbătorite atât zilele tradiționale, Anul Nou Asiatic, Kazakhstan Nations Unity Holiday, Uraza sau Paștele rusesc, cât și cele moderne cum ar fi Ziua Bărbatului, Ziua Internațională a Femeii sau Sfântul Valentin. Dacă doriți să ajungeti în Kazahstan cu avionul o puteți face prin intermediul companiilor aeriene KLM, Pegasus Airlines, British Airways, Lufthansa, Turkish Airlines sau Austrian Airlines.