Prețuri la bilete de avion spre Japonia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Japonia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

O țară insulară situată pe un lanț de insule din Oceanul Pacific și Marea Japoniei, Japonia este o țară insulară din Asia de Est ce este cunoscută și sub numele de „Țara Soarelui Răsare”. Potrivit legendei, Japonia a fost creată de către zei care au înfipt o sabie în ocean, la scoaterea ei formându-se patru picături ce au devenit insulele principale, precum și o multitudine de insule mici (peste 5000). Poporul japonez de astăzi este rezultatul amestecului dintre diferite populații malaeziene, provenite din insulele Pacificului, din Sud, cât și a unor rase mongoloide venite de pe continentul asiatic, din Coreea, China sau Mongolia, cu băștinașii. Istoria sa recentă este marcată de anexarea Coreei de Sud pentru o scurtă perioadă și a exploziilor nucleare la Hiroshima și Nagasaki care i-au determinat să renunțe la războiul de cucerire la Chinei. Japonia este în prezent o putere economică de o importanță recunoscută, cu o intensă viață culturală.

Meleagurile nipone oferă turiștilor cele mai exotice și cele mai incredibile atracții turistice din lume. Din păcate, limba joponeză este foarte greu de învățat, iar acest lucru este foarte dificil pentru turiști. Capitala țării, Tokyo, este cel mai important centru comercial și cultural, având peste 400 de instituții de învățământ superior, peste 50 de biblioteci, academia japoneză, 600 de cinematografe și în jur de 2000 de temple. Într-o țară atât de bogată cultural și turistic e dificil să alegi ce să vizitezi mai întâi. Cele mai importante zone de atracție turistică sunt Hokkaidō, Regiunea Tōhoku, Regiunea Kantō, Regiunea Kansai, Kyūshū și Okinawa unde veți descoperi o arhitectură impresionantă și peisaje deosebite.

Cele îndrăgite evenimente ale japonezilor sunt Sărbătoarea Anului Nou, Sărbătoarea Setsubun, Festivalul păpușilor, Ziua Copiilor, Festivalul Tanabata, Festivalul Bon, Festivalurile agricole și Festivalurile verii. În Țara Sorelui Răsare efectuează curse companiile aeriene Asiana Airlines, British Airways, ANA, Korean Air, Virgin Australia, Virgin Atlantic, China Southern, Asiana Airlines, Cathay Pacific, China Eastern, Finnair și EVA Air.