Prețuri la bilete de avion spre Jamaica

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jamaica pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Una dintre cele mai mari insule din Caraibe, Jamaica este un stat insular situat în Antilele Mari, un paradis scăldat în ape de cristal și soare fierbinte, ce i-au adus premiul World Travel pentru cea mai bună destinație din Caraibe. Istoria Jamaicai începe odată cu migrarea indienilor Arawak din zona Americii de Sud, în anul 650, care au numit insula cu vegetație luxuriantă "Xaymaca", însemnând "tărâm cu pădure și ape", aceștia conviețuind în pace până la sosirea spaniolilor, în 1494. Spaniolii și sclavii lor au ocupat Jamaica și au folosit-o ca bază pentru a cuceri America de Sud, în special Mexic (pentru aur și argint), după care țara a fost capturată de britanici în 1655, producția de trestie de zahăr devenind principala putere economică și politică a Coloniei Britanice Jamaica. După 1938, au urmat schimbări dramatice în politică și economie, treptat turismul a devenit industria principală, puterea politică și economică, precum și majoritatea copleșitoare a descendenților foștilor sclavi au fost factorii care au dus la independența politică a Jamaicăi, în 1962.

Jamaica este asociată cu nume ca Bob Marley - muzica fiind sinonimă cu Jamaica, fie că este vorba de rock, reggae sau reggaeton, cu romul și cu bobul. Descrisă de Columb ca fiind insula unde pământul se unește cu cerul, Jamaica oferă o experiență incredibilă, unde vă puteți bucura de atracții turistice, precum: Montego Bay - printre cele mai fascinante destinații din lume, deținând plaje exclusiviste, lagune și stațiuni de lux; Ocho Rios sau cele Opt Râuri - primul oraș din Jamaica dezvoltat special în scop turistic; Dolphin Cove at Treasure Reef – unde veți putea înota cu delfinii; centrul istoric Kingston - cuprinde piețe georgiene și vile elegante; Parcul Columb – înfățișează istoria țării și exponate ce comemorează debarcarea lui Cristofor Columb în Discovery Bay, în 1494; traseele pe Munții Albaștri; rețeaua labirintică de peșteri în calcar, Grotto (peștera verde) fiind folosită cândva ca adăpost de indienii Arawak.

Jamaicanii sar să celebreze cu orice pretext, iar calendarul este încărcat cu petreceri și evenimente care îmbrățișează cultura caraibeană și populația sa. Săptămâna Bob Maley și Carnavalul Jamaica sunt cele mai importante pentru vizitatori, ambele având loc în iarnă. Puteți călători spre destinația dumneavoastră favorite cu una dintre companiile aeriene Delta, American Airlines, US Airways.