Prețuri la bilete de avion spre Italia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Italia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Italia зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Italia, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

image
image
image
thumb thumb thumb

Faimoasă pentru forma teritoriului său care seamănă cu o cizmă, Italia este o țară din Peninsula Italică, cu deschidere la Marea Mediterană ce cuprinde și o serie de insule dintre care cele mai importante sunt Sicilia și Sardinia. Teritoriul actual al Italiei a fost adăpostul Imperiului Roman astfel că istoria sa este importantă mai ales în ceea ce privește dezvoltarea culturală, aici luând naștere diferite curente ce au ajutat la formarea filosofiei și artei europene. Această țară a ieșit învinsă din cel de-al Doilea Război Mondial, ea fiind unul dintre membrii fondatori ai Uniunii Europene.

Înconjurată de apele Mării Mediterane, centrul Italiei este străbătut de munți, pe teritoriul țării găsindu-se doi vulcani faimoși: Vezuviu (inactiv) și Etna (activ). Când spui Italia, spui Roma (capitala), Veneția, Milano, Bologna, Torino, Napoli, Florența, Palermo, orașe ce abundă în obiective turistice. După ce vă relaxați pe plajele lor superbe și vă bucurați de bucătăria italiană unică în lume, Italia vă oferă o mulțime de obiective interesante: Pompei, Capela Sixtina, Cinque Terre – cea mai dramatică așezare de pe coasta Italiei, Sf. Maria delle Grazie unde se găsește faimoasa pictură Cina Cea De Taină, Galeriile Uffizi, Arcada Lui Traian, Turnul Lui Giotto, Piazzale Michelangelo, Muzeul Național De Știință și Tehnică Leonardo Da Vinci. Pentru romanticii incurabili, Veneția oferă plimbări cu gondola sub clar de lună pe canalele orașului declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO.

O țară cu o cultură atât de bogată, Italia este gazda unei sumedenii de sărbători și festivaluri. Luna Culturală din Napoli, Festivalul Fabbrica Europa de la Florența, Festivalul „Vin, săruturi și biciclete” de la Verona, Festivalul La Sensa de la Veneția, Campionatul Luptelor Antice de la Florența, Festivalul de Teatru din Napoli, Festivalul de Jazz, Sezonul Teatrului de Vară de la Verona, Dezvăluirea Arhivelor Secrete ale Vaticanului sunt doar o mică parte.

Italia este o adevarată comoară cultură a Europei și chiar a lumii. Doriți să ajungeți aici? Alitalia, Wizz Air, Wizz Air Ukraine, Blue Air, Ryanair, SAS, Lufthansa, Carpatair, Brussels Airlines, SWISS, Vueling Airlines, KLM, Air France, Bulgaria Air efectuează zboruri cu avionul către această țară.