Prețuri la bilete de avion spre Israel

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Israel pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Israel зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Israel, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

image
image
image
thumb thumb thumb

Singurul stat din lume în care evreii sunt populația majoritară, Israel este un stat din Orientul Mijlociu situat pe malul de est al Mării Mediterane, având deschidere la Marea Roșie și la Marea Moartă. Istoria veche a Israelului este cunoscută parțial din scrierile biblice, aceste ținuturi fiind sub ocupație asiriană, babiloniană, persană, greacă, romană, bizantină, otomană și a popoarelor musulmane. Din secolul XVI și până la începutul secolului XX, Israelul s-a aflat sub dominația Imperiului Otoman. Nici istoria recentă a acestei țări nu a fost mai liniștită, pe aceste ținuturi având loc numeroase confruntări între israelieni și arabi. Israel este recunoscut ca stat independent din 1948 de către ONU, însă anumite state arabe nu îi recunosc nici în prezent independența.

Turismul în Israel este centrat pe vizitarea monumentelor istorice, a teritoriilor biblice în special a Orașului Sfânt - Ierusalim. Dacă ajungeți în Israel, nu pierdeți ocazia de a vizita vechiul oraș Acre/Akkro, cel mai mare oraș de pe țărmurile golfului Haifa care este împrejmuit de ziduri. Alte obiective turistice frumoase sunt: plajele Mării Moarte - una din cele mai sărate ape de pe planetă; orașul stațiune Eliat unde se spune că soarele strălucește mereu; Haifa situată pe și în jurul frumosului munte Carmel; Tiberias – loc recunosc de pe vremea romanilor pentru stațiunile balneoclimaterice; Ierusalimul – unde se pot vizita Zidul Plângerii, grădina zoologică biblică și Altarul Cărții; Marea Galileei lângă care se află Tabgha ce se crede că este locul unde Iisus a hrănit 5000 de persoane cu cinci pâini și doi pești lângă orașul Migdal – orașul Mariei Magdalena; orașul Nazaret unde se găsesc multele situri de pelerinaj creștine din Țara Sfântă.

În Israel, au loc anual o serie de sărbători și evenimente dintre care cele mai cunoscute sunt Festivalul Shalom Ierusalim, Festivalul Luminilor din Ierusalim, Jerusalem Film Festival, Balabusta Festival la Shuk, Jerusalem Theatre End of Summer Festival și International Puppet Festival. Dacă doriți să vizitați Israelul, puteți ajunge aici foarte ușor cu avionul. Companii aeriene care efectuează curse aici sunt Pegasus Airlines, El Al Israel Airlines, Wizz Air, Wizz Air Ukraine, Vueling Airlines, KLM și Israir.