Prețuri la bilete de avion spre Irlanda, Republica

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Irlanda, Republica pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată pe aproximativ 80% din insula Irlanda, Irlanda este o țară insulară din vestul Europei fiind cel mai vestic membru al Uniunii Europene. Partea nordică a insulei aparține Regatului Unit al Marii Britanii, iar de-a lungul istoriei, Irlanda a fost până în 1919 sub dominație britanică, în acest an proclamându-și independența. Discuțiile între britanici și islandezi cu privire la partea de nord a insulei continuă și astăzi.

Complet înconjurată de Oceanul Atlantic, Irlanda este compusă din dealuri și munți cu înălțime mică, centrul țării având un teren plat favorabil agriculturii. Irlanda este cunoscută în special pentru peisajele sale deosebite care parcă sunt mereu verzi, misterioase, învăluite în ceață, pentru munți, cultură și tradiții. Legendele și folclorul popular sunt deosebite și le puteți cunoaște chiar de la locuitori care sunt prietenoși și primitori, dar mai ales care se mândresc cu țara lor. Dacă veți călători aici, vă vor cuceri ruinele cu povești istorice, regiunea Burren prin izvoarele subterane și Peșterile Aliwee.

Pe malul Mării Irlandeze (partea de ocean dintre Irlanda și Regatul Unit) se găsește capitala Dublin, un punct al atracției turistice foarte important. În Dublin puteți vizita Biblioteca Chester Beatty, Muzeul Național De Arheologie și Istorie, Galeria Municipală Hugh Lane, Parcul Phoenix (cel mai mare parc din Europa), Castelul Dublin, Catedrala Christ Church” sau Castelul Malahide. Alte orașe interesante în Irlanda sunt Limerick, ce impresionează prin frumusețea râului care traversează orașul trecând pe sub cele trei poduri, și Kilkenny, unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din această țară. Vă place cultura artizanală? Kenmare, un oraș aflat lângă mare și apărat de munți, este destinația ideală, fiind un centru important al meșterilor și artizanilor locali dar și străini.

Un popor mic, căruia îi place să se distreze, irlandezii au o sumedenie de sărbători și festivaluri pe tot parcursul anului: Festivalul de Halloween din Dublin, Maratonul din Dublin, Festivalul de jazz din Cork, Spectacolul cailor din Dublin și Carnavalul de la Belfast sunt doar câteva dintre ele.

Cum ajunteți în Irlanda? Puteți alege una dintre următoarele companii aeriene care efectuează zboruri în această țară: Aer Lingus, KLM, Air France, British Airways, Ryanair sau Blue Air.