Prețuri la bilete de avion spre Insulele Solomon

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Insulele Solomon pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Insulele Solomon sunt alcătuite din peste 900 de insule de origine vulcanică, situate în așa-numitul Cerc de Foc al Pacificului, și cuprind aproape toate tipurile geologice de insule din Oceania. Insulele au fost descoperite de către spaniolul Alvaro de Medana de Neira în anul 1586, care credea că ajunsese pe pământurile de aur ale Regelui Solomon, aflat în căutarea acestora inspirat dintr-o legendă. În secolul al XIX-lea, insulele s-au aflat în atenția vânătorilor de balene, ale comercianților, după care au fost cucerite pe rând de englezi, germani, japonezi și americani.

Teritoriul insulelor prezintă elemente caracteristice reprezentate de atoli joși, lanțuri muntoase, câmpii de coastă acoperite cu arbori de cocos și cu palmieri, insule artificiale alcătuite din corali, unele dintre ele vechi de sute de ani. Insulele primesc anual un flux touristic de aproximativ 17. 000 de turiști, veniți mai ales din Australia și Noua Zeelandă. Atracțiile principale ale insulelor sunt: cultura și natura sălbatică fascinantă a acestora; lagunele și zona insulei Gizo – ideală pentru scufundări; Insula Rennell – inclus în Patrimoniul Natural MoNDIAL UNESCO, în 1998, - cel mai mare atol de corali aflat deasupra nivelului mării, acoperit de păduri tropicale și plante cu flori, adăpostind peste 650 de specii de floră, cuprinde, de asemenea, cel mai mare lac cu apă dulce din Oceania, Te’Nggano; siturile din Guadalcanal ale fostelor bătălii și ale relicvelor din al Doilea Război Mondial.

Ca evenimente pot fi amintite festivaluri culturale, ce cuprind muzică, dansuri, sport, competiții, așa cum este Festivalul Cultural și de Biodiversitate Kolombangara, desfășurat între 13 iunie și 17 iunie. Spre Insulele Solomon efectuează zboruri low-cost companiile aeriene Virgin Australia și Pacific Blue.