Prețuri la bilete de avion spre Insulele Seychelles

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Insulele Seychelles pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

O micuță țară insulară, Republica Seychelles este formată din 115 de insule situate în Oceanul Indian și are cea mai mică populație dintre toate statele Africii. Insulele au o istorie foarte interesantă deoarece ele nu au fost locuite până în secolul XV când au fost descoperite de portughezi. Vizitate de arabi, insulele au fost colonizate de francezi la jumătatea secolului al XVIII-lea și anexate Franței. În secolul XIX, Seychelles au fost cedate Marii Britanii prin Tratatul de la Paris, aceasta anexându-le cu statutul Mauritius. Țara își declară independența în anul 1976, an în care devine membru ONU.

Insulele Seychelles păstrează urmele popoarelor care au locuit-o de-a lungul anilor, fiind o destinație exotică interesantă. Mulți vizitatori o consideră ce mai romantică destinație de vacanță și rămân fermecați de plajele virgine cu nisip alb, apele cristaline și turcoaz, recifele de corali și pădurile tropicale. Aici puteți vedea palmieri gigant cu nuci de cocos, broaște țestoase gigant și spectaculoase piscine între stânci. Insulele Seychelles fac parte din cel mai lung sistem de recife de corali din lume și are unele dintre cele mai bune locuri de scufundări. Seychelles cuprinde una dintre cele mai bune plaje din lume, Anse Lazio, unde puteți vedea peste 900 de specii de pești. O altă plajă interesantă este Digue, unde nisipul alb este împodobit cu pietre de granit roz. În timp ce renumitele țestoase uriașe se află în rezervația națională de pe insula Curieuse, pasionații de ornitologie se pot delecta cu excursii organizate pe insula Cousin.

Această destinație de vis atrage turiștii și prin sărbătorile și evenimentele organizate aici cum ar fi Festivalul de Film subacvatic, Creole Festival – un festival de o frumusețe neegalată, Cultural Bazars, Kavadi Thaipoosum, Carnaval International de Victoria, Eco-Healing Seychelles Marathon, Seychelles Regatta, National Show, South East Monsoon Sailfish Tournament, Seychelles Ball, Christmas Classic Music Concert și lista poate continua. Drumul către vacanța dumneavoastră de vis din Seychelles o puteți parcurge cu avionul, prin intermediul companiilor Qatar Airways, Ethiopian Airlines și Emirates.