Prețuri la bilete de avion spre Insulele Marshall

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Insulele Marshall pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Insulele Marshall, situate la nord de Ecuator, cuprind două șiruri de insule și au o suprafață de peste 2 milioane km². Primii coloniști au sosit aici în jurul anului 2000 î.Hr. După 1947, insulele au intrat sub tutela ONU, iar unele dintre ele au început să fie folosite drept centre pentru testarea armelor nucleare, locuitorii fiind strămutați în alte regiuni. Ca urmare, două insule aproape au dispărut, altele au fost partial distruse, iar starea de sănătate a populației a fost compromise. Țara și-a câștigat independența deplină în anul 1990.

Populația insulei este predominant microneziană, iar stilul de viață al acesteia seamănă tot mai mult cu cel american, doar pe atolii mai izolați locuitorii își încă păstrează tradițiile. Oferind toate atracțiile unei insule din Pacific, precum: plaje albe, lagune cu apă verde-albăstruie, bogăția recifelor de corali și a plantelor marine spectaculoase, pești multicolori și nu numai, ceea ce le transformă într-un mic paradis tropical al Oceaniei. Iubitorii de istorie militară pot găsi aici un centru de testare a rachetelor, regiuni turistice ce amintesc de ocupația japoneză și de al Doilea Război Mondial – Majuro Peace Park și epavele navelor și avioanelor, care reprezintă o atracție pentru scafandri, aceștia fiind atrași ca un magnet spre explorarea lor.

Multe dintre sărbătorile de pe insule sunt similare cu cele din Statele Unite ale Americii, precum Ziua Muncii, Ziua Recunoștinței, Ziua Culturii. Evenimente specifice insulelor sunt: Memorialul Insulelor Marshall – comemorează victimele din exploziile nucleare de pe Atolul Bikini, Ziua Eliberării – se desfășoară pe Atolul Majuro, cuprinde curse de canoe, Ziua Pescarului, Concursul de Pescuit și altele.