Prețuri la bilete de avion spre Insulele Marianna

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Insulele Marianna pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Insulele Mariane de Nord reprezintă un lung șir de insule, parțial muntoase, care se întinde în sudul Japoniei și la est de Filipine, asemănându-se cu o ghirlandă ce acoperă o distanță de peste 500 km, lângă acestea se află Groapa Marianelor (11 000 m) - una dintre cele mai mari adâncimi marine pe glob. Primul explorator care a ajuns pe insule a fost portughezul Fernao de Magalhaes, în anul 1521, după care au urmat iezuiții spanioli, aceștia fiind cei care au convertit populația la creștinism.

Turismul reprezintă principala ramură a economiei țării, majoritatea turiștilor care vizitează insulele fiind japonezi. Turiștii sunt atrași de plajele magnifice, destinațiile ideale pentru scufundări și snorkeling, Maigo Fanang (sau Insula Păsărilor) - cu o vedere la golful cu ape ca de smarald, Insula Managaha - destinația perfectă pentru o excursie de o zi, Muntele Tapochau, Grădina Zoologică, Parcul Memorial American, Grădinile Botanice Saipan - faimoase pentru sutele de specii găzduite aici, Peșterile Banadero - ce prezintă încă urme ale celui de-al Doilea Război Mondial, Tinian - un paradis al iubitorilor de natură, cuprinzând păduri tropicale, plaje virgine minunate, unde se pot practica o multitudine de sporturi de apă, Insula Rata - renumită pentru miile de specii de păsări, pentru golful Sasanhaya, plaje încântătoare și mai multe situri arheologice.

Multe dintre variatele festivaluri din Insulele Mariane de Nord se desfășoară în Saipan, dar chiar și cele mai mici sate își răspândesc entuziasmul prin sărbătorile sale, pentru a-și onora sfinții patroni. Festivalul Cupa de Volei pe Plajă și Derby-ul de Pescuit Mahi sunt doar două dintre cele mai interesante evenimente sportive găzduite de această insulă tropicală. Festivalul de Arte Flacăra Copacului este un alt eveniment important are loc în Insula Saipan.