Prețuri la bilete de avion spre Insulele Fiji

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Insulele Fiji pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Fiji, alcătuită din 332 de insule și atoli care înconjoară Marea Koro ca o potcoavă, se află în Pacificul de Sud, și se caracterizează prin plaje cu nisip alb, nopți tropicale calde, palmieri, recife de corali, păduri tropicale și savane, ape cristaline etc. Istoria îndelungată amintește de epoca în care exploratorii erau mâncați de către localnici, insulele fiind cunoscute din această cauză sub numele de Insulele Canibalilor, până în momentul în care insulele și-au dobândit independența, în 1970.

Fiji se numără printre destinațiile turistice de vis din Oceania, oferind diverse atracții turistice, precum: activități sportive – insulele sunt paradisul iubitorilor de sporturi nautice, excursii pe insula vulcanică Viti Levu, vizitarea satului Navala – un sat în regiunile muntoase ale insulei, unde turiștii pot cunoaște astfel o parte din viața de zi cu zi a populației indigene, drumeții pe trasee marcate, birdwatching, croaziere, descoperirea plantațiile de trestie de zahăr, cacao, ghimbir și miez de nucă de cocos, practicarea înotului în cascadele din păduri, parcuri și rezervații naturale etc. Insulele includ obiective ce atrag din ce în ce mai mulți turiști, printre acestea se numără: Muzeul Național din capitala Suva, aflat în vegetația luxuriantă a grădinilor, templul Sri Siva Subramaniya - cel mai mare templu hindus din emisfera sudică, Grotele Sacre Naihere din valea Sigatoka, zidurile bisericii Saint Francis Xavier - situată pe un deal cu vedere spre Drumul Regilor, centrul cultural de pe insula Orhideelor - o vale de râu ce a fost transformată într-un Fiji în miniature, Laguna Beqa, Reciful Curcubeu sau Strâmtoarea Somosomo din faimosul Mare Zid Alb.

Dacă sunteți interesați de tradiții, merită amintit "meke", dans fijian ce presupune costume naționale realizate din flori și fuste din iarbă, când bărbații execută dansuri de razboi, iar femeile cântă. Dintre evenimentele din Fiji pot fi mențioante Festivalul Luminii și Festivalul Culorilor. Fiji este o destinație turistică ideală, fiind mai puțin aglomerata si având o bună infrastructură hotelieră, aici fiind reprezentate cele mai mari lanțuri hoteliere din lume. Spre aceste insule paradisiace efectuează curse low-cost companiile aeriene Pacific Blue, Virgin Blue, Virgin Australia, Cathay Pacific.