Prețuri la bilete de avion spre Indonezia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Indonezia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Formată din 17.508 de insule, Indonezia este amplasată în Asia de Sud-Est și este a patra cea mai populată țară a lumii, aici fiind cel mai mare număr de musulmani. Această țară a cunoscut influențe din China și Vietnam, europenii punându-și amprenta mult mai târziu când Indonezia a fost sub dominație colonială olandeză. Având o populație atât de numeroasă, 70% dintre locuitorii țării sunt angajați în producția agricolă și auxiliară a acesteia, orezul fiind principală plantă cultivată, iar clima caldă și umedă favorizează și permit dubla recoltă anuală.

Indonezia este vizitată anual de circa 6 milioane de turiști străini. Acest lucru nu este deloc surprinzător ținând cont de faptul că este cel mai mare arhipelag din lume, cu insule dispersate în Oceanul Indian și Oceanul Pacific, are aproximativ 400 de vulcani din care 130 sunt activi. Cel mai renumit vulcan este Krakatau, a cărui erupție a omorât 36.000 de oameni în 1883. Cu o geografie atât de interesantă, Indonezia găzduiește specii de animale rare, cum ar fi Dragonul de Komodo, Scleropage formossus și șoimul Elang Jawa. Nici cu flora nu s-au lăsat mai prejos, aici puteți vedea cea mai mare floare din lume, numită Rafflesia arnoldi.

Dacă vizitați Indonezia ar fi păcat să nu mergeți în Bali și Java, unde puteți vedea cele mai frumoase obiceiuri, legende și obiecte de artizanat deosebite. Celelalte regiuni atrag turiști prin dansurile și muzica specifice zonelor (Batik și Gamelan sunt cele mai cunoscute), care sunt recunoscute ca fiind unice în lume. Indonezii au și un stil de arte marțiale care provine din arhipelag, Silat. Indonezia vă va fermeca în special cu apele incredibil de albastre, parcurile naționale unde puteți vedea viața sălbatică, templele budiste și hinduse, și stațiunile lor unice în lume.

Cum puteți ajunge în Indonezia? Dacă preferați avionul KLM, Turkish Airlines, Qatar Airways, Cathay Pacific, Qantas, Lufthansa, EVA Air și Singapore Airlines efectuează zboruri în zonă.