Prețuri la bilete de avion spre India

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre India pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Țara de origine a piperului, India, este un stat din sudul Asiei care are deschidere către Oceanul Indian. Aceste teritorii au fost locuite din cele mai vechi timpuri de civilizații hinduse, fiind centrul a importante drumuri comerciale și vaste imperii și jucând un rol major în istoria umanității. Acest teritoriu este locul în care au luat naștere religii precum Hinduismul, Sikhismul, Budismul și Jainismul, iar Islamismul și Creștinismul se bucură de o bogată tradiție aici. În secolul XIX, India a fost colonizată de Imperiul Britanic, ea câștigându-și independența printr-un efort substanțial depus în această direcție, abia în anul 1947. În prezent, India este una din țările cu rata de creștere economică cea mai mare din lume.

Un popor cu o istorie atât de bogată este un punctul de atracție turistică mondială. Printre cele mai importante atracții turistice din India se numără: Taj Mahal – una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne; Fortul Roșu care adăpostește Jama Masjid, cea mai mare moschee indiană; Qutab Minar - Pilonul Victoriei este un turn înalt de 72,5 metri, care domină zona și care este vizibil de la mare distanță; Templele Khajurano - renumite pentru sculpturile lor erotice; Peșterile elefanților ce datează de pe vremea regilor Silhara; Peșterile Ajanta și Ellora - două peșteri-temple, din stâncă; Gârlele din Kerala - o combinație de lacuri și rețele de canale; Plajele din Goa; Darjeeling - una dintre cele mai frumoase stațiuni din India și Parcul național Kaziranga – faimos în întreaga lume pentru rinocerul indian unicorn care se află aici. Dacă ajungeți în India nu ratați coasta sud-vestică, unde în Kerala, se întind păduri tropicale luxuriante și lagune umbrite de cocotieri. La nord, coasta se întinde spre Goa, cu plaje late și însorite, scăldate de valurile blânde ale Mării Arabiei.

Poporul indian își sărbătorește cultura și tradițiile prin numeroase sărbători și evenimente printre care Festivalul Primăverii Maker Sankranti, Festivalul Culorilor, Namaste India, Sat Chandi Mahayajna şi Yoga Poornima. Dacă preferați avionul, în India ajungeți prin intermediul companiilor Qatar Airways, Flydubai, KLM, Air France, British Airways, Lufthansa sau Aeroflot.