Prețuri la bilete de avion spre Hong Kong

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hong Kong pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Hong Kong este formată dintr-o peninsulă și insulele dimprejur și este o regiune administrativă specială a Republicii Populare Chineze. Controlul insulei Hong Kong a fost cedat în secolul XIX către Marea Britanie care a folosit-o în scopul de a construi un port pentru navele lor de comerț. Poziția geografică și legăturile comerciale au transformat Honk Kong-ul, de-a lungul anilor într-o mare metropolă. În 1997, teritoriul a fost retrocedat guvernului de la Beijing, Hong Kong fiind în prezent unul dintre cele mai mari porturi din lume.

Hong Kong este o adevărată delectare pentru orice turist care vine aici. Printre cele mai interesante activități pe care le puteți face în această regiune sunt promenadele în Parcul Hong Kong, un paradis al păsărilor; vizitarea Muzeele Moșternirii Culturale ale Hong Kong-ului, vizitarea Templul Wong Tai Sin, înotul pe plaja Tai Long Wan, să admirați priveliștea de la Hotelul Ritz-Carlton, să vizitați Muzeul de Artă, să luați parte la Simfonia luminilor – o fantezie de focuri de artificii și lumini; drumeții la Pok Fu Lam sau să savurați ceaiul lor miraculos la Muzeul Ceaiului - muzeu dedicat culturii ceaiului în China, colecțiile sale includ aproximativ 600 de piese, de la lut până la porțelan. Una dintre curiozitățile Hong Kong-ului este templul celor 10.000 Buddha - aici se află 12.000 statui ale lui Buddha și maimuțe, precum și o pagodă pe care puteți urca. În Hong Kong mai puteți vedea Portul Victoria, Peak Tower, Causeway Bay, Insula Lantau, Insula Lamma și Insula Cheung Chau unde se află templul Pak Tai. Bineînțeles, dacă ajungeți în Hong Kong, nu trebuie să pierdeți ocazia de a gusta din preparatele lor tradiționale.

În Hong Kong au loc anual Hong Kong International Film Festival, Anul Nou Chinezesc, Chung Yeung Festival, Festival of the Hungry Ghost, Buddha Day Holiday, Ching Ming Festival și Moon Cake -Lantern Festival. Hong Kong v-a cucerit? Puteți ajunge aici călătorind cu avioanele companiilor aeriene Qatar Airways, SWISS, KLM, Lufthansa sau Turkish Airlines.