Prețuri la bilete de avion spre Honduras

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Honduras pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Honduras este o importantă destinație turistică din America Centrală, dispunând de o lungă linie de coastă la Marea Caraibilor, o ţară în curs de dezvoltare, cu o industrie turistică în plină expansiune, cu locuitori primitori, delicii culinare și o frumusețe a țării neexplorată încă în unele părți, cu atracții ca plajele cele mai albe de la Marea Caraibilor, scufundările în mijlocul recifelor multicolore, rafting, drumeţiile în mijlocul pădurilor luxuriante, excursii la ruinele civilizaţiei Maya. Locuită inițial de mayași, țara a fost explorată de către Columb în anul 1502, cucerită de trupele spaniole, față de care și-a declarat independența în 1821, iar în 1838 a devenit independentă.

Printre obiectivele turistice de mare insemnătate se numără: capitala Tegucigalpa – situată în vârful unui munte, unde puteți admira centrul istoric; fosta capitala Comayagua - un oraș colonial plin de istorie, cu străduțe pietruite, piațete mici și case văruite; Parcul Arheologic Ruinele Copan - cea mai bună mărturie a culturii indienilor mayași, cu ruine precum: Acropolis, Piața Mare și Curtea Treptelor cu Hieroglife; Trujillo - fost port înfloritor și capitala colonială a țării, găzduiește multe clădiri spaniole, o istorie fascinantă a piraților și plaje tropicale superbe; arhipelagul exotic Bay Islands - insulele Guanaja și Roatan sunt protejate de un recif de coral.

Ca o țară predominant romano-catolică, cei mai mulți dintre locuitori au câte o sărbătoare pentru a onora sfinții patroni. Festivalurile sunt mari și pline de viață, incluzând parade stradale și reprezentații. Cel mai mare eveniment anual, iubit de toți locuitorii țării, este Carnavalul, desfășurat în La Ceiba. San Pedro Sula găzduiește, de asemenea, un important festival traditional numit Feria Juniana, ce include multă muzică live. Alte evenimente sunt reprezentate de Săptămâna Sfântă, Festivalul Punta Gorda, Festivalul Național Garifuna. Puteți călători spre Honduras cu una dintre companiile aeriene: United, Delta, American Airlines.